Nagy Bandó András kislány szerelem viszony humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Bandó András eltitkolt szerelme koraszülött kislánynak adott életet, aki ma három és fél éves. Családja  erről csak decemberben szerzett tudomást, azóta nyíltan együtt lehet Gvendolinnal.

A humorista néhány éve beleszeretett egy nála harminc évvel fiatalabb nőbe, akitől gyermeke is született. Az elmúlt években egyszerre két családban élt úgy, hogy otthon senki semmit ne vegyen észre, és ez komoly szervezést igényelt. Erről azonban a múlt év decemberéig nem tudott a felesége és két felnőtt gyermeke, Mónika és Natália sem.
"A kislányom, Gvendolin most három és fél éves, hat hónapra született, 98 dekásan és 36 centivel. Szinte elfért a tenyerünkben, olyan pici volt" - mesélte Nagy Bandó az ATV Húzós című műsorában Rónai Egonnak.
"Két hónapig volt inkubátorban, és nem látogathattam. Nem tudtuk együtt megmutatni magunkat, elbújni kényszerültünk, mert még nem rendeződött a feleségemmel a különélés. Borzasztóan vártam, hogy felfedhessem, együtt vagyunk, hogy őszinte legyek, de titokban kellett maradnunk, hogy egy kibontakozó családi élet kialakulhasson köztük Ritával."

Forrás: FB
Forrás: FB

A humorista néhány hete már nem lakik otthon, 44 év után szakított feleségével, és vele együtt a régi életének kedves helyszínével, Orfűvel is. Otthagyva családi házát, Pécsre, egy panellakásba költözött. De nem bútorozott össze a fiatal szerelmével, két közeli lakásban élnek - írta a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.