Az énekesnő és párja, Varga Feri már izgatottan várják második csemetéjüket, akinek a nemét és a nevét már el is árulták.

Betty a negyedik hónapban van, így már tudják, hogy a 2 éves Rozika hamarosan egy kisöcsit kap, akit Varga Dániel Máténak fognak hívni.
"Nincs mitológiája a névválasztásnak, igazából arra figyeltünk, hogy jó hangzású, dallamos legyen a név, ezért lett a kislányunk is Róza Anna. Le sem tagadhatnánk, hogy zenészek vagyunk" - árulta el az énekesnő a Mokka stúdiójában.

Forrás: Facebook/Balássy Varga

Betti második terhességéről nemrég az a szörnyű hír járta, hogy elvetélt, de az énekesnő megnyugtatott mindenkit, hogy erről szó sincs, sőt ezt a terhességet még könnyebben viseli, mint az előzőt.
"Megemelhettem magam vagy valamit csináltam, aminek következtében olyan tünetek jelentkeztek, mint egy vetélés esetén, de voltunk orvosnál, és szerencsére minden rendben van Danikával és velem is. Február másodikára vagyok kiírva, de szerintem január végén fogok szülni, és addig a munkát sem hagyom abba, hiszen imádok zenélni és ez Danit is megnyugtatja."

Megkergette a víziló a sztárséfethttp://www.life.hu/legykepben/20130918-kovacs-lazart-a-teve-paprikan-futo-a-sef-legyen-veled.html Szerelmesek csaphatnak össze az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130917-az-rtl-klub-xfaktoraban-es-a-tv2-voiceaban-testverek-szecsi.html Meglőtték Gesztesi Mátéthttp://www.life.hu/legykepben/20130919-gesztesi-mate-a-joban-rosszban-sztarja-az-agyekara-kapott-loveseket.html Szextanácsadó lett Szabó Zsófihttp://www.life.hu/legykepben/20130919-szabo-zsofi-szineszno-kozossegi-oldalan-szextanacsokat-osztogat.html Hatalmas nyeremény ütötte Lali markáthttp://www.life.hu/legykepben/20130918-az-ejjel-nappal-budapest-lalija-tobb-tizezer-forintot-nyert.html Végre észhez tér Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20130918-liptai-claudia-szineszmusorvezeto-visszater-a-joban-rosszban-cimu-sorozatba.html Stohl retteg a lovas balesettőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130918-stohl-andras-a-nemzeti-vagta-jotekonysagi-sztarfutamanak-egyik-induloja-a.html