szerelem Schmuck Andor politikus szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy egy szőke, kevésbé dekoratív lánnyal kellene járnia Schmuck Andornak, ugyanis a feleségéhez megszólalásig hasonlító kedvese, Linda is szakított a politikussal.

Sorra dobják a fekete hajú, nagymellű lányok a jókedélyű politikust, akinek ha nem is mackós külseje, de lenyűgöző humora, ritkaságszámba menő lovagiassága sorra veszi le a lábáról a szebbnél szebb nőket. A 45 éves Andor egy hónappal ezelőtt még boldogan ölelkezett a 21 éves, egyetemista Lindával a Sziget VIP részén, és a lánynak hatalmas tortával kedveskedett születésnapja alkalmából.

"Másfél év boldogság után elengedtük egymás kezét, de nem tévesztjük egymást szem elől" - írta ki a szomorú hírt közösségi oldalára Linda. "Közös döntés volt" - erősítette meg a hírt a politikus a Life.hu-nak.

Forrás: Facebook/Schmuck Andor
Forrás: Facebook/Schmuck Andor

Andor másfél évvel ezelőtt egy tüntetésen ismerkedett meg a fiatal lánnyal, akivel néhány hónappal később össze is költöztek. Bár felröppentek a hírek, hogy elveszi, ezt nekünk a Szigeten nem erősítette meg.

"A családtól azt tanultam: az embernek vagy igaza van, vagy boldog akar lenni. Én boldog akarok lenni. Ha Linda szeretné, akkor elveszem feleségül, de egyelőre nincs erről szó."

Csodabogár az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130916-az-rtl-klub-xfaktoranak-szinpadan-majoros-tunde-zsuzsanna-sarkanynak-oltozve.htmlSarka Kata megmutatta, mi rejtőzik a torkábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130919-sarka-kata-dalra-fakadt-menny-a-pokolba-forgatasan-a.htmlMegkergette a víziló a sztárséfethttp://www.life.hu/legykepben/20130918-kovacs-lazart-a-teve-paprikan-futo-a-sef-legyen-veled.htmlTermészeti csapások sújtják a világothttp://www.life.hu/legykepben/20130918-colorado-allamban-arviz-pusztit-mexikot-hurrikan-es-tropusi-vihar-is.htmlSzerelmesek csaphatnak össze az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130917-az-rtl-klub-xfaktoraban-es-a-tv2-voiceaban-testverek-szecsi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.