A popdíva és rapper férje már a második egymást követő évben kaszálnak. Még Brangelináékat is lekörözték.

Idén is Beyoncé és Jay Z a legtöbbet kereső sztárpár a Forbes listája szerint. Becsült vagyonuk 95 millió dollárra, körülbelül 21 milliárd forintra rúg - olvasható a Reuters.com-on. A zenészpárnál Beyoncé volt a fő kereső, főleg nagysikerű, Mrs. Cartes turnéjának köszönhetően.

Forrás: Life.hu
Beyoncé és Jay Z

De hozott a konyhára Jay Z "Watch the Throne" című albuma és Kanye Westtel való együttműködése is. A lista második helyén Gisele Bündchen modell és focista férje, Tom Brady áll 80 millió dollárral. A harmadik az Angelina Jolie-Brad Pitt színészpár lett 50 millió dollárral. A 2012-2013 júniusáig tartó bevételeket nézték. Az már korábban kiderült, hogy Madonna a legjobban kereső híresség, Angelina Jolie pedig a legjobban kereső színésznő idén.

Koncert közben támadtak Beyoncérahttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-braziliai-koncertje-alatt-rantottak-le-a-szinpadrol-beyonce-amerikai-enekesnot.html Smink nélkül is tökéletes Beyoncé - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130913-beyonce-enekesno-smink-nelkuli-fotot-posztolt-magarol-gyonyoru.html Megcsalták Beyoncéthttp://www.life.hu/szeress/20130911-beyonce-amerikai-enekesno-gyermekkori-szerelme-bevallotta-megcsalta-az-enekesnot.html Ez nem tartott sokáig, Beyoncé!http://www.life.hu/szepulj/haj/20130816-beyoncenek-a-rovid-frizura-utan-ismet-uj-frizuraja-van.html Ultrarövidre vágatta a haját Beyoncéhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130808-beyonce-amerikai-enekesno-levagatta-a-hajat-rovidre.html