Születés színésznő kislány Szorcsik H. Viktória gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggel életet adott második gyermekének Szorcsik H. Viktória, a  Jóban Rosszban című sorozat színésznője.

Megszületett Szorcsik H. Viktória kislánya, a babát Zarának nevezték el. "Megszületett Zarácskám 09.17 perckor! Nagyon köszönöm a sok drukkot, szorítást, szép szavakat! Fantasztikusan érzem magam! Boldog vagyok! Köszönöm nektek, hogy velem voltatok lélekben. A baba 3650 gramm és 53 centi hosszú" - osztotta meg az örömhírt oldalán pár órával a szülés után.

Forrás: Facebook/Szorcsik H. Viktória hivatalos oldala
Forrás: Facebook/Szorcsik H. Viktória hivatalos oldala

Vikinek ezzel teljesült az álma, hogy fiatalon családot alapítson. A színésznő 2011-ben hagyta ott a Jóban Rosszban című sorozatot, miután kiderült, hogy párjával néhány hónap szerelem után máris gyermeket várnak. Kisfiuk, Andris 2012 februárjában született meg, és a 21 éves anyuka már éppen vissza akart menni dolgozni, amikor kiderült, hogy úton van a második csemete. A tervek szerint a családbővítéssel Zara születése után megállnak, mert a színésznő szeretne még tanulni.

Megkergették a vaddisznók Szabó Zsófithttp://www.life.hu/legykepben/20130920-a-tv2-joban-rosszbanja-szinesznojet-szabo-zsofit-megkergettek-a-vaddisznok.htmlBalássy Betty elárulta második babája nevéthttp://www.life.hu/legykepben/20130919-balassy-betti-enekesno-es-varga-feri-enekes-mar-a-negyedik.htmlLedobta ruháit Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130920-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-levetkozott.htmlKét kutya halt meg Vilmos herceg miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130919-vilmos-herceg-leszerelt-a-brit-kiralyi-legierotol-emiatt-halt-meg.htmlCsodabogár az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130916-az-rtl-klub-xfaktoranak-szinpadan-majoros-tunde-zsuzsanna-sarkanynak-oltozve.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.