terápia Szikora Róbert X-Faktor kudarc mentorok Bach Szilvia Danics Dóra tehetségkutató RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár tavaly már az élő show előtt kiesett, idén a végső győzelemre is esélyes Danics Dóra. Bach Szilvia lánya sokat fejlődött az elmúlt évben, a mentorok közül pedig leginkább Szikorától tart - tudta meg a Life.hu.

Nem először áll az X-Faktor színpadán Danics Dóra. Az énekes lány tavaly egészen a Mentorok házáig jutott, de Malek Miklós végül nem vitte magával az élő műsorba. Dóra elmesélte, hogy először nem is érezte, mekkora veszteség érte, de később annyi minden összejött az életében, hogy a tehetségkutatóból való kiesését is egyre fájdalmasabban élte meg. Olyannyira, hogy terápiára is kellett járnia, hogy feldolgozza a kudarcot.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Míg tavaly egy ideig titkolta híres anyukáját, Bach Szilviát, most nem bánta, hogy a humorista mama kísérte el a megmérettetésre. "Remélem, hogy nem hátrány, hogy ismert ember az édesanyám" - sóhajtott Dóra az After X-ben. A mentorok szerint az idén a végső győzelemre is esélyes lány arról is beszélt, hogy most saját magának is tetszett az előadása, pedig az ritka. "Persze itt van még a tábor, a Mentorok háza, és ott megint valami újat kell mutatni, ami nem lesz könnyű. Azt is tudom, hogy nyitottabbnak kell lennem" - mesélte a fiatal tehetség, aki azt is bevallotta, a legjobban Szikora Róberttől tart.

Bach Szilvia nem tagadja, eleinte féltette a lányát az újabb kudarctól, és egy darabig nem is tudta, hogy Dóra újra jelentkezett az X-Faktorba. "Csak úgy mellékesen említette meg, hogy megint megpróbálja" - mesélte és hozzátette, jó volt látni, hogy a lánya lenyűgözte a mentorokat és ezúttal nagy jövőt jósolnak neki.

Dóra idei produkcióját itt megnézheted:

Nádas György fia feltűnt az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130923-nadas-gyorgy-szinesz-fia-nadas-gabor-david-az-rtl-klub.htmlNálunk próbálkozik a romániai x-faktoroshttp://www.life.hu/legykepben/20130920-az-rtl-klub-xfaktoranak-vesrenyzoje-raduly-botond-mano-a-romania.htmlCsúnyán aláztak az X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/legykepben/20130920-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentorai-toth-gabi-alfoldi-robert-szikora.htmlLiptai Claudia nem nudizikhttp://www.life.hu/legykepben/20130922-liptai-claudia-a-tv2-mr-es-mrseben-kijelentette-nem-menne.htmlMegoperálták Beatrix hercegnőthttp://www.life.hu/legykepben/20130922-megoperaltak-beatrix-hercegnot-mert-eltorte-az-arccsontjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.