Michael Douglas Emmy-díj díjkiosztó gála televíziós sorozat Claire Danes Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A televíziós Oscarként is emlegetett elismeréseket vasárnap este osztották ki Los Angelesben. Nézd meg, miben pompáztak a sztárok a vörös szőnyegen a 65. Emmy-gálán.

Megvannak az idei győztesek az Emmy-gálán. A Totál szívás (Breaking Bad) lett a legjobb drámai sorozat, a Modern család alkotói pedig a legjobb vígjátéksorozatnak járó elismerést zsebelhették be - immáron negyedik alkalommal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Michael Douglas és az Emmy

A legjobb rendező a drámai sorozatok kategóriában David Fincher (House of Cards -Kártyavár). A legjobb minisorozat/tévéfilm kategóriában a Túl a csillogáson (Behind the Candelabra) című Liberace-életrajz nyert, amelynek rendezője, Steven Soderbergh és egyik főszereplője, Michael Douglas is Emmy-díjjal térhetett haza. Érdekes, hogy Douglas, aki átmeneti szünetet tart feleségével, éppen nejének köszönte meg a nívós kitüntetést - tudósít a UsMagazine. De filmbéli kollégájáról, Matt Damonról is ódákat zengett. Fél Emmy-díját is felajánlotta neki, amibe Matt fülig belepirult.
A legjobb női mellékszereplő minisorozat/tévéfilm kategóriában Ellen Burstyn lett (Political Animals). A legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat pedig James Cromwell vehette át (American Horror Story: Asylum). Drámai sorozat kategóriában a legjobb női főszereplő Claire Danes (Homeland), a legjobb férfi főszereplőnek pedig Jeff Daniels (The Newsroom) bizonyult. A gála házigazdája Neil Patrick Harris volt.

A ceremónia egyébként meglepetéssel indult: az első díjazott, a vígjáték kategória legjobb női mellékszereplőjének járó elismerést átvevő Merritt Wever (Jackie nővér) rendkívül röviden köszönte meg a díjat. "Nagyon köszönöm. Nagyon köszönöm. Mennem kell, viszlát" - fogalmazott "beszédében", amelyet a gála házigazdája minden idők legjobb beszédeként jellemzett. A színfalak mögött aztán a színésznő magyarázatként elárulta, hogy majdnem elsírta magát.

A gála másik érdekessége az volt, amikor Alec Baldwin megjelent az oldalán egy gyönyörű, ifjú hölggyel. Kiderült, hogy 17 éves nagylánya, Ireland kísérte el. Felesége, Hilaria ugyanis újszülött babájukkal maradt otthon.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Alec Baldwin és lánya, Ireland

A Kreatív Emmy-díjakat már két héttel korábban kiosztották. Ahogy a Life.hu is megírta, egy magyar jelmezkivitelező, Homonnay Gábor is kitüntetést kapott a Borgiák című televíziós sorozatban látható pazar jelmezekért.

Pasztell, vörös és átlátszó az Emmy-gálánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130923-emmy-gala-2013-a-legszebb-es-legcsunyabb-ruhak-a-voros.htmlHeidi Klum is Emmy-díjat nyerthttp://www.life.hu/szorakozz/20130916-heidi-klum-szupermodell-emmydijat-nyert.htmlEmmy-díjat nyert a magyar jelmezkivitelezőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130916-homonnay-gabor-jelmezkivitelezo-emmydijat-nyert-jeremy-irons-jelmezevel.htmlCsúnyán aláztak az X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/legykepben/20130920-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentorai-toth-gabi-alfoldi-robert-szikora.htmlLiptai Claudia nem nudizikhttp://www.life.hu/legykepben/20130922-liptai-claudia-a-tv2-mr-es-mrseben-kijelentette-nem-menne.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.