Simó Vivienre rátalált az igazi, egy régi ismerős személyében. Az új kapcsolatra már exférje, Rippel Feri is áldását adta.

A 27 éves anyuka fél évvel a válása után ismét boldog. A helyzet pikantériája, hogy kedvese évekkel ezelőtt Feri testőre volt, így ismeretségük régre nyúlik vissza. Vivi maga is meglepődött azon, hogy milyen hamar talált új párt, de szerelmével most boldogabb, mint valaha.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

"Nem gondoltam, hogy már fel vagyok készülve egy új kapcsolatra és azt sem, hogy ilyen hamar fog bekövetkezni, de az érzéseknek nem lehet parancsolni. Évekkel ezelőtt egy kerti partin találkoztunk Lacival, de akkor természetesen semmi nem történt. Most pedig egyszer csak feltűnt a semmiből, felköszöntött a születésnapomon és megdicsért, hogy a szülés után milyen jó formában vagyok. Nagyon sokat beszélgettünk, mire eljutottunk a személyes találkozásig, de azonnal tudtuk, hogy ennek lesz folytatása, mert nagyon összeillünk" - mesélte Vivien az RTL Klub reggeli műsorában.

Habár a 42 éves Laci és Feri eléggé hasonlítanak egymásra, Vivi azt állítja, hogy kettejük személyisége tűz és a víz. "Semmiben nem hasonlítanak egymásra. Talán annyiban, hogy nincs hajuk, de egyébként két nagyon különböző személyiség. Egyébként Lacinak is van két fia, nagyszerű apa és számomra ez is fontos, hiszen hamarosan bemutatom őt a kisfiamnak is."

Nálunk próbálkozik a romániai x-faktoroshttp://www.life.hu/legykepben/20130920-az-rtl-klub-xfaktoranak-vesrenyzoje-raduly-botond-mano-a-romania.html Csontsoványra fogyott Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130923-detar-eniko-szineszno-sokat-fogyott-az-utobbi-idoben-valoszinu-hazassagi.html Emmy-díj 2013 - Michael Douglas is nyerthttp://www.life.hu/legykepben/20130923-kiosztottak-a-2013as-emmydijakat-los-angelesben.html