Sasvári Sándor musicalszínész és -énekesnek két kislánya van, akik igyekeznek mindenben szüleik nyomdokaiba lépni, lovagolnak és művészi ambíciókkal vannak megáldva.

Sasvári legkedvesebb hobbija a lovaglás, így természetes volt, hogy gyerekeivel is megszeretteti ezt a sportot, ezért egészen kicsi koruk óta lovagolnak együtt.

Forrás: MTI/Nagy Lajos

"A lovaglás elkerülhetetlen, mert kijönnek a házból és lóba ütköznek. Mindketten háromhetesek voltak, amikor először lovagoltak. Természetesen nem önállóan, csak az ölembe vettem őket, hogy érezzék az állatot" - árulta el a művész a 8.08 Minden Reggel stúdiójában.
A színész nagylánya inkább a színpadi szereplés felé kacsingat, míg a kisebbik csemete édesanyja útját járja, hiszen 3 éves kora óta ritmikus sportgimnasztikával edzi magát.

"Rájuk van bízva, mit választanak, a lehetőség adott. A nagyobbik lányomnak van affinitása az énekléshez, hogy ha ezt az utat választja, támogatom, de eddig mindössze három énekórán volt. Egyelőre annyiról van szó, hogy jó hallása van és jó stílusérzéke. A kicsinél még ez annyira nem fejlődött ki, ő inkább a sportban jeleskedik" - mesélte Sándor.

Pindroch Csaba nőcsábász letthttp://www.life.hu/legykepben/20130920-pindroch-csaba-nocsabaszt-jatszik-a-boeing-boieing-leszallas-parizsban.html Levetette babája köldökzsinórvérét a szóvivőhttp://www.life.hu/legykepben/20130920-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-levetette-kislanya-koldokzsinorveret.html Feláldozná karrierjét Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130919-gombos-edina-a-tv2-akivjanak-musorvezetoje-csaladjaert-felaldozna-a-karrierjet.html Balássy Betty elárulta második babája nevéthttp://www.life.hu/legykepben/20130919-balassy-betti-enekesno-es-varga-feri-enekes-mar-a-negyedik.html Schmuck Andor szakított a bombázóvalhttp://www.life.hu/legykepben/20130919-scmuck-andor-politikus-ujra-szingli.html