Az impozáns budai villát Magyarország harmadik leggazdagabb emberétől, a pornóoldaláról híres Gattyán Györgytől bérli Andy Vajna és felesége, Tímea - írja a Blikk.

Körülbelül 2000 négyzetméteren terül el Andy Vajna és felesége, Tímea budapesti luxusbirodalma, melyet a pornókirály Gattyán Györgytől bérel a sztárpár. Az ingatlan havi bérleti díja 2-4 millió között mozog - olvasható a Blikk oldalán.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Tíz éve vagyok bérlő, de soha nem az érdekelt, hogy kitől, hanem hogy mit bérlek" - árulta el a lapnak Andy Vajna. A producer azt is elmondta, a lakás tulajától szabad kezet kaptak a lakberendezéshez, a hírek szerint Vajna Tímea fogja csinosítgatni a luxusotthont.

Andy Vajna: Timi döntése, hogy filmezni akarhttp://www.life.hu/szorakozz/20130920-andy-vajna-kormanybiztos-szerint-nem-befolyasolta-a-filmalapot-hogy-neje.html Luxusnászúton van Timi és Andy Vajnahttp://www.life.hu/szorakozz/20130827-andy-vajna-es-felesege-timea-bora-boran-toltik-a-mezesheteket.html Andy Vajna megbízik menyasszonyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-andy-vajna-filmes-producer-tovabbra-is-megbizik-menyasszonyaban-palacsik-timeaban.html Megküzdött a túlélésért Andy Vajnahttp://www.life.hu/legykepben/20121115-andy-vajna-magyar-szarmazasu-producer-megkuzdott-a-rakkal.html Damu Roland teljesen kiakadt Andy Vajna szerelmi vallomásánhttp://www.life.hu/legykepben/20120807-damu-roland-kiakadt-a-bortonben-amikor-olvasta-andy-vajna-szerelmi.html