Odavan a húsért Horváth Éva, aki már korábban száműzte az étrendjéből a szénhidrátokat, a tejtermékeket és a gabonaféléket.

 A Tv2 Édes élet című műsorában Éva lazán hátranyúl a kocsiban, tör egy darab kolbászt és jóízűen megeszi, csak magában, kenyér nélkül. 

Fotó: Szabó Balázs - Origo

"Tudatosan  eszem húst, az esik jól, és csak nemrég lett ez divatos mint paleo diéta. Mostanra ismertem meg tökéletesen a testemet, így hogy formában maradjak gabonákat, tejterméket nem eszem, és a cukrot is kivettem az étrendemből. Nem a fogyás volt az elsődleges szempont, de fogytam is ezzel a táplálkozással" - mesélte Éva, akinek az egyetlen problémát az jelenti, hogy nem tud egy közértben vagy egy szupermarketben vásárolni.
"Bármit vennék, párizsit, virslit, mind tartalmaz glutént. Az egyetlen dolog az a kolbász és a szalonna, amit meg tudok enni. Az egészséges ételért viszont a piacra kell mennem, ahol a termelőktől, főleg a hazai termelőktől vásárolok. Húst, csirkét veszek, rengeteg zöldséget fogyasztok" - osztotta meg velünk Horváth Éva.

Visszavonul Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/legykepben/20130924-vujity-tvrtko-riporter-musorvezeto-azt-tervezi-jovore-visszavonul.html Anyukájával mustrál pasikat az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130923-volgyi-zsuzsi-enekesno-a-viasat3-szerelem-a-lathataron-cimu.html Elajándékozzák Mary Zsuzsi ruháithttp://www.life.hu/legykepben/20130909-klapka-gyorgy-a-gyermekrak-alapitvanynak-es-rajongoknak-ajanlotta-fel-mary.html Műfogat kap Gáspár Beahttp://www.life.hu/legykepben/20130924-a-tv2-mr-es-mrseben-es-az-edes-eletben-balhezott.html Hatalmas palotát bérelnek Vajnáékhttp://www.life.hu/legykepben/20130924-andy-vajna-es-felesege-vajna-timea-a-pornokiraly-gattyan-gyorgytol.html Az életéért küzd az X-Faktor tehetségehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20130923-az-rtl-klub-xfaktor-2013-tovabbjutoja-szabo-milan-hugyholyagdaganattal-kuzd.html