Hatalmas a pocakja Szekeres Nórinak, akinek már csak pár hete van hátra kisfia születéséig. A babának még nem talált a család ideális nevet - tudta meg a Life.hu.

Egyedi nevet szeretne adni harmadik gyermekének is Szekeres Nóra, olyat, ami a korosztályában még nem számít tucatnévnek. Ez négy családtagnak kell, hogy tetsszen, a nagyszülőkről nem is beszélve.
"Százszor nehezebb fiúnevet választani, mint lánynevet. Amikor még nem tudtuk, hogy kisfiút vagy kislányt várok, kiragasztottunk két borítékot a hűtőre. Egyikbe a fiú-, a másikba a lányneveket gyűjtöttük, és aki talált számára tetszőt, azt bedobta. De azóta is már többször átrágtuk magunkat az utónévkönyvön, eddig mindhiába. Hiszek benne, hogy a névnek valóban szemelyiség- es sorsformáló ereje van, úgyhogy nem mindegy, hogy fogják hívni a babát" -
mesélte Nóra.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nagy a pocakom, már a 35. hétben vagyok, még egy hónap van hátra a szülésig. Jól érzem magam, igaz, az alvás már nem az erősségem, de minden rendben van körülöttem. Azt mondják, plusz-mínusz egy- két hét a kiírt időponttól a baba várható születése, nos én inkább a mínuszra szavazok. Türelmetlen vagyok, annyira szeretném már látni, de ennek ellenére nem pakoltam még össze a kórházi csomagunkat. Az apukája is nagyon várja, neki az első kisfia születik. Hogy apás szülés lesz-e, az a jövő titka. Szabad kezet kaptam, ha akarom, bejön, és ha ő szeretne ott lenni nem leszek ellene, de mivel ő sem tudja, hogy hogyan fog reagálni, abban az adott pillanatban fog eldőlni minden" - mesélte lelkesen a műsorvezető, aki ragaszkodik az őssejtlevételhez, ugyanis első két gyermekénél ezt nem tették még meg, ám a picié akár mindhármuknak hasznára lehet.
"A babaszoba még nincs berendezve, az első hetekben, hónapokban biztos nálunk lesz, de Milu szeretné a saját szobájába, magához venni, ő ugyanis nem szeret egyedül lenni, és szerinte a kicsi is ugyanígy fog erről vélekedni."

Elajándékozzák Mary Zsuzsi ruháithttp://www.life.hu/legykepben/20130909-klapka-gyorgy-a-gyermekrak-alapitvanynak-es-rajongoknak-ajanlotta-fel-mary.html Műfogat kap Gáspár Beahttp://www.life.hu/legykepben/20130924-a-tv2-mr-es-mrseben-es-az-edes-eletben-balhezott.html Hatalmas palotát bérelnek Vajnáékhttp://www.life.hu/legykepben/20130924-andy-vajna-es-felesege-vajna-timea-a-pornokiraly-gattyan-gyorgytol.html Az életéért küzd az X-Faktor tehetségehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20130923-az-rtl-klub-xfaktor-2013-tovabbjutoja-szabo-milan-hugyholyagdaganattal-kuzd.html Csontsoványra fogyott Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130923-detar-eniko-szineszno-sokat-fogyott-az-utobbi-idoben-valoszinu-hazassagi.html A Való Villa újra kinyitja kapuithttp://www.life.hu/legykepben/20130923-ujra-indul-a-valovilag-vv-aniko-es-vv-attila-a.html Apjukat követik a színész lányaihttp://www.life.hu/legykepben/20130923-sasvari-sandor-a-musical-szineszenekes-lanyai-a-szuleiket-kovetik.html