A műsorvezető hivatalos közösségi oldalán közölte: jövőre visszavonul a nyilvánosság elől. A TV2-t igencsak meglepte Tvrtko nyilatkozata.

Meglepő bejelentést tett Vujity Tvrtko. A Life.hu sztárszerzője a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a visszavonuláson gondolkodik. A következőt írta: "Tvrtko 41. Valószínűleg az utolsó születésnapom újságíróként, riporterként, műsorvezetőként, nyilvánosság előtt élő emberként. Jövőre már minden csöndes lesz."

TV2/www.sajtoszoba.tv

A műsorvezető nem akarta kommentálni a hírt, úgy fogalmazott: kiírásában minden benne van, nem tud mást hozzátenni. Kíváncsian várjuk, hogy a sokoldalú riporter milyen terveket szövöget a közeljövőben.

Az Origo.hu megtudta, a TV2 nem tud arról, hogy a műsorvezető eltűnne a képernyőről. "Tudunk Tvrtko hosszú távú terveiről, a bejegyzést azonban meglehetősen félreérthetőnek és szerencsétlennek tartjuk. Tvrtkónak érvényes munkaszerződése van, aminek nem kezdeményezte a felbontását, sőt, tudtunkkal a közeljövőben nem is tervezi. A csatorna idén és jövőre is számít a munkájára" - mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

 

Vujity Tvrtko: "Hárítom a háborút"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130918-vujity-tvrtko-haritom-a-haborut.html Vujity Tvrtko: A legnagyobb meccs kezdeténhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130911-vujity-tvrtko-bucsuzik-a-hatagro-uni-gyor-kosarlabda-csapat-kozlekedesi.html Vujity Tvrtko: "Szeresd meg az életedet!"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130904-vujity-tvrtko-szeresd-meg-az-eletedet-pokoli-tortenetek-a.html Vujity Tvrtko tudja, ki molesztálta az úszónőkethttp://www.life.hu/legykepben/20130524-szepesi-nikolett-magyar-sportolot-molesztaltak.html Tvrtko oldalán búcsúzik a nézőktől Szebenihttp://www.life.hu/legykepben/20130522-szebeni-istvan-a-magyar-televizio-hiradojanak-elbocsatott-musorvezetoje-kollegaja-vujity.html