Harmincöt évesen végre férjhez ment és most babára vágyik Baby Gabi, aki inkognitóban tartott férjével Rómába utazott egy második nászútra.

Az esküvő után az ifjú pár Mórahalomra utazott el nászútra, majd Rómában folytatták a kalandozást.
"Teljesen természetes, hogy az esküvő után a család bővítésére gondolunk. De előtte még elutaztunk Rómába, ahol még egyikünk sem járt. Egész nap csak jöttünk-mettünk, estére teljesen elfáradtunk. Természetesen dobtunk a Trevi-kútba aprópénzt azzal a szép gondolattal, hogy egy nap sikerül ide visszatérnünk, talán már hármasban. Nagyon boldog vagyok, dúl a szerelem közöttünk" - osztotta meg velünk az énekesnő.

Forrás: Baby Gabi

Ezért feszült Rékasi?http://www.life.hu/legykepben/20130927-rekasi-karoly-a-jozsef-attila-szinhazban-megserult-a-feszultsege-oka.html Egyéjszakás szexről vall Tóth Verahttp://www.life.hu/legykepben/20130927-toth-vera-egykori-megasztaros-enekesno-az-egyejszakas-szexrol-mesel-es.html Csirkelábnak énekelt Fluor Tomihttp://www.life.hu/legykepben/20130926-fluor-tomi-enekes-a-viva-tv-menny-a-pokolba-cimu.html Nagyon durva: Daryl Hannah bevallotta, hogy autistahttp://www.life.hu/legykepben/20130926-daryl-hannah-szineszno-a-kill-bill-legendas-foszereploje-szuletese-ota.html Teljesen kifacsarják a sztárpárokathttp://www.life.hu/legykepben/20130924-tv2-oszi-musoraiban-ugyanazok-az-arcok-szerepelnek-berki-krisztian-bea.html Csak az implantátuma kerekedik Encinekhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20130926-detar-eniko-szinesznonek-csak-az-imlantatuma-kerekedik-allitolag-meregtelenit.html Elszúrták a királynő hajáthttp://www.life.hu/legykepben/20130926-karpati-rebeka-miss-univers-hungary-hajat-elszurta-a-fodrasz.html Hódolóból lett Berki menyasszonya Pamelahttp://www.life.hu/legykepben/20130925-berki-krisztian-menyasszonya-pamela-a-ferfi-rajongoja-volt-.html