Kegyetlen gyerekkora volt az x-faktorosnak

X-Faktor drog heroin rapper Ős Ronnie RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nehéz gyermekkora volt a Svédországban nevelkedett x-faktorosnak, Ős Ronnie-nak.

A srác az X-Faktor színpadán kőkemény rapet adott elő, és mint kiderült, szavai mögött súlyos tapasztalatok, fájó élmények vannak.

"Apám ivott, nyolcéves voltam, amikor a szüleim szétmentek. Rossz környéken jártam iskolába, Malmö Hermodsdal kerületében éltünk. Olyan is előfordult, hogy az iskolában a mosdóban találtunk rá egy éppen herointúladagolásban haldokló, a földön fetrengő srácra" - mesélte a Blikknek Ronnie, aki azt is bevallotta, ő sem volt angyal, rossz társaságba keveredett.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

"Megviselt, hogy nincs pénzünk. Láttam, hogy más gyerekek márkás cipőben járnak, nekem meg csak egy olcsó csukám volt. Annyira szegények voltunk, hogy a lakásunkban nem volt más, csak egy tévé, egy matrac meg egy hűtő" - mesélte, és hozzátette, édesapja nem, hogy nem támogatta, még üldözte is őket.

Hogy miként szerepel Ronnie az X-Faktor táborban, ma este kiderül!

Keresztes Ildikó ki nem hagyná az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20130926-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-kellemesen-csalodott-szikora-robertben-szerinte.htmlMilliókat bukhat Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130928-milliokat-bukhat-balint-antonia-a-kiadoja-visszalepett-konyve-kiadasatol-es.htmlÉlve temették el Balázsthttp://www.life.hu/legykepben/20130928-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-es-kasza-tibor-a-tv2.htmlEzért feszült Rékasi?http://www.life.hu/legykepben/20130927-rekasi-karoly-a-jozsef-attila-szinhazban-megserult-a-feszultsege-oka.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.