Csak néhány hete kezdődött el Antal Timi és párja, Sanyi közös élete, az énekesnőből máris remek háziasszony vált - tudta meg a Life.hu.

Az X-Faktor tavalyi második helyezettje színpadon kívül, a konyhában is remekül megállja a helyét. Párja kedvéért, akivel hosszú távra tervez, belevetette magát a sütés-főzésbe.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Amióta összeköltöztünk sütök-főzök, muszáj otthon kedveskednem Sanyinak. Ő a spagettit szereti a legjobban, de felfedeztem, hogy mást is ügyesen el tudok készíteni. Mostanában burgonyából, és nem porból krumplipürét csinálok az előre jól bepácolt és sütőben megsütött csirkecombhoz. Eddig nem nagyon főztem magamra, inkább rendeltem valamit, de most élvezem, hogy Sanyi jóízűen megeszi a főztömet. Még a kürtőskalács-készítéssel is megpróbálkozom, Erdélyben a nagymamámnál rengeteget ettem. Gyerekkoromban csak az érdekelt, hogy gyorsan eltüntessem a pocakomban, most már a készítése is foglalkoztat" - mesélte nekünk az énekesnő.

Fotó: Life.hu

Utálja a munkáját Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20130930-liptai-claudia-lesz-a-sztarban-sztar-egyik-zsuritagja.html Keresztes Ildikó nudistastrandon volthttp://www.life.hu/legykepben/20130930-keresztes-ildiko-nudista-strandon-meztelenkedett.html Zokogott az X-Faktorból kiesett Beehttp://www.life.hu/legykepben/20130930-sirva-fakadt-az-xfaktorbol-kiesett-bee-az-egykori-bestiak-zenekarbol.html Meggyilkolták Schobert Norbi ismerőséthttp://www.life.hu/legykepben/20130930-schobert-norbi-fitneszgurut-felhaboritotta-a-36-eves-soroksari-no-brutalis.html Sarka Kata félti Szabó Zsófithttp://www.life.hu/legykepben/20130930-sarka-kata-szabo-zsofi-schobert-norbi-muller-attila-tolvai-reni.html Új társa van Sári Évinekhttp://www.life.hu/legykepben/20130925-sari-evi-szineszno-uj-tarsa-ropi-a-kutya.html