Nem jutott be az RTL Klub X-Faktorának Mentor Házába a táncosnő, Karsai Zita húga, Karsai Kata. Bár a fiatal énekesnő évekkel ezelőtt a TV2 Megasztárjának élő show-jába sem került be, azt állítja, nincs elkeseredve.

Nem győzte meg az X-Faktor Táborban Karsai Kata a mentorokat. A  fiatal énekesnő bár csalódottnak tűnt a szereplése után, leginkább saját magára haragudott. A mentorok szerint Kata még nincsen készen a színpadi show-ra, úgy vélik, nem bírná az élő műsorral járó megterhelést.

Forrás: RTLKLUB

"Tulajdonképpen egyetértek velük, hiszen ha most rontottam és bizonytalan voltam, valószínűleg a későbbi megmérettetések is gondot jelentettek volna. Ugyanakkor nem bántam meg, hogy jelentkeztem. Nagyon jó volt tapasztalatszerzésnek, sokat tanultam" - mesélte a Life.hu-nak Kata, aki azt állítja, nem törte össze a kiesése. "Úgy döntöttem, hogy ezúttal nagyobb figyelmet fordítok a tanulásra. A jövőben szeretnék még többet fejlődni, ezért énektanárnál is órákat veszek majd" - tervezi a lány.

Kata arról is beszélt, hogy sokat segített átvészelni a kudarcot kedvese, a Fat Phoenix énekese, Erdész Tamás. "Nagyon jó volt, hogy Tamás velem volt. Amint elmondtam neki, hogy nem sikerült, megvigasztalt és biztosított benne, hogy ő mellettem áll. Tudom, hogy még fejlődnöm kell az ének terén, a kedvesemtől pedig nagyon sok pozitív visszajelzést kapok, ami nagyon jólesik" - mondta el DJ Bobo háttértáncosának, Karsai Zitának a féltestvére.

Sarka Kata félti Szabó Zsófithttp://www.life.hu/legykepben/20130930-sarka-kata-szabo-zsofi-schobert-norbi-muller-attila-tolvai-reni.html Pattanásig feszültek az idegek az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130927-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentorai-toth-gabi-szikora-robert-geszti.html A húszba se került Rákosi Annamáriahttp://www.life.hu/legykepben/20130928-rakosi-annamaria-miss-universe-donto.html Nem visel bugyit a TV2 szexi sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130928-cynthia-dictator-es-varga-viktor-a-tv2-mr-es-mrseben.html George Clooney csődöt mondotthttp://www.life.hu/legykepben/20130928-george-clooney-csodot-mondott-batman-szerepeben.html