Détár Enikő betegség vékony injekció fogyás házigazda válás Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő betegen állt színpadra férjével, Rékasi Károllyal egy hétvégi rendezvényen.

Szédült, hányingere volt és szinte alig állt a lábán Détár Enikő a hétvégi Szívünk Napja elnevezésű rendezvényen, ahol férjével, Rékasi Károllyal ők voltak a házigazdák. A válófélben lévő színésznő szemmel láthatóan rossz bőrben volt - írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Détár Enikő egy múlt heti rendezvényen

Enci a lapnak azt mondta, három héttel ezelőtt elkapott valamilyen vírust, de nem volt ideje kiheverni, mert folyamatosan dolgozott. "Valószínűleg mostanra gyengültem le annyira, hogy elfogyjon az erőm. Hányingerem volt, szédültem, ezért kaptam egy injekciót" - vallotta be. Hozzátette: azért ilyen sovány, mert direkt szálkásít. "Hetente háromszor járok konditerembe, ízlések és pofonok, de ha öt kilóval több lennék, akkor az lenne a baj" - magyarázta. Enci külseje már hetek óta téma olyannyira, hogy kollégái is aggódnak érte. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, legutóbb egy üzlet megnyitóján jelent meg a díva, akkor szinte csont és bőr volt.

Détár Enikő elképesztően vékony letthttp://www.life.hu/life/galeria/20130926-detar-eniko-elkepesztoen-vekony-lett.htmlCsontsoványra fogyott Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130923-detar-eniko-szineszno-sokat-fogyott-az-utobbi-idoben-valoszinu-hazassagi.htmlDétár Enikőnek hiányzik Rékasihttp://www.life.hu/legykepben/20130829-detar-eniko-magyar-szineszno-rekasi-karoly-magyar-szineszt-a-volt.htmlDétár Enikő: "Jól vagyok"http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20130817-detar-eniko-szineszno-a-valas-ota-eloszor-beszel-magarol-es.htmlMegerősítették a nehézségek Détár Enikőthttp://www.life.hu/legykepben/20130628-detar-eniko-magyar-szinesznonek-edesanyja-gyuruje-ad-erot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.