Sarka Kata luxus Katz-videó Szabó Zsófi bulvármédia Müller Attila testőr pizza Schobert Norbi vaddisznó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riporterének Tolvai Reni a bulvárról, Müller Attila a testőriskoláról, Schobert Norbi a pizzáról, Sarka Kata pedig a luxusról és Szabó Zsófiról nyilatkozott.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

http://videa.hu/player?v=DJ1ll43g4VJqbwON

Pattanásig feszültek az idegek az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130927-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentorai-toth-gabi-szikora-robert-geszti.htmlA húszba se került Rákosi Annamáriahttp://www.life.hu/legykepben/20130928-rakosi-annamaria-miss-universe-donto.htmlNem visel bugyit a TV2 szexi sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130928-cynthia-dictator-es-varga-viktor-a-tv2-mr-es-mrseben.htmlGeorge Clooney csődöt mondotthttp://www.life.hu/legykepben/20130928-george-clooney-csodot-mondott-batman-szerepeben.htmlMegműtötték Schubert Éva szeméthttp://www.life.hu/legykepben/20130928-megmutottek-schubert-eva-szineszno-szemet-szurkehalyogott-vettek-le-rola.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.