Gesztesi Máté már a TV2 Mr. és Mrs.-ében is beszélt arról, hogy nagyon fél a betegségektől. Akkor viccesen egykori nevelőanyjára, Liptai Claudiára fogta a problémát. Azt állította, a műsorvezető annyi Dr. House-t nézetett vele, hogy hipochonder lett.

A Life.hu megtudta, a fiatal színész olykor valóban rémes betegségeket fedez fel magán, a sors fintora pedig, hogy néhány évvel ezelőtt egy kórházsorozatban, a TV2 Jóban Rosszban-jában kapott szerepet, ahol egy fiatal rezidenst alakít.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Olykor tudok nevetni a képzelt betegségeimen, de sokszor tényleg arra gondolok, hogy komoly bajom van. Ilyenkor azt csinálom, amitől mindenkit óva intenek az orvosok: felcsapok egy betegségekről szóló könyvet, és a tünetek alapján a legszörnyűbb kórságot választom ki magamnak. Persze orvoshoz is elmegyek, aki mindig megnyugtat, hogy csak valami apróságról van szó" - mesélte a színész, aki egyébként egészségtudatos életet él, sporttal és helyes táplálkozással igyekszik megelőzni a betegségeket.

 

Fehér Balázsnak nincs érettségijehttp://www.life.hu/legykepben/20131001-feher-balazs-a-carbonfools-enekese-nem-erettsegizett-le.html Meglőtték Gesztesi Mátéthttp://www.life.hu/legykepben/20130919-gesztesi-mate-a-joban-rosszban-sztarja-az-agyekara-kapott-loveseket.html Gesztesi kisebbik fia is kacérkodik a színészettelhttp://www.life.hu/legykepben/20130816-gesztesi-karoly-masodik-fia-marko-is-szinesz-szeretne-lenni.html Eltiltották Gesztesi Károlyt a futballtólhttp://www.life.hu/legykepben/20130812-gesztesi-karoly-szinesz-enm-focizhat.html Gesztesi Károly lesz Nádas esküvői tanújahttp://www.life.hu/legykepben/20130716-gesztesi-karoly-magyar-szinesz-lesz-nadas-gyorgy-magyar-humorista-eskuvoi.html