A Jennifer Aniston-hasonmásnak is nevezett X-Faktor-versenyző, Eckert Anikó bár remekül teljesített a Táborban, rettenesen izgul, mi lesz a későbbiekben - tudta meg a Life.hu.

Anikó nem csupán a hangjával, de kedves lényével islenyűgözte a mentorokataz X-Faktor válogatójában és a Táborban, azzal azonban tisztában van, hogy ez nem elég ahhoz, hogy a legjobbak közé kerüljön. Leginkább attól fél, hogy túlságosan stresszel, amikor teljesítenie kell.

Forrás: RTLKLUB

"Amikor izgulok, az nagyon hallatszik a hangomon, látszik az arcomon, és tudom, ezt muszáj leküzdenem, az egész teljesítményemre rányomja a bélyegét" - magyarázta a lány, aki azt is elmondta, kedvesnek találja, hogy a mentorok cukinak nevezték, de ő jobban szeretné, ha leginkább a hangja miatt értékelnék. "Egyre nagyobb a tét és minél tovább jutok, annál többet szeretnék. Ez a verseny megváltoztatta az életemet, már nem tudom elképzelni, hogy hazatérjek és visszamenjek az egyetemre, az éneklésnek szeretnék élni" - mesélte.

Anikó azt is elmondta, hogy bár Alföldi Róbertet tartja a legszigorúbb mentornak, mégis örül, hogy hozzá került. "Ha nem olyan a teljesítményünk, odamondogat keményen, de én nem bánom, sőt, nekem szükségem is van arra, hogy hajtson valaki, amúgy ellustulok" - jelentette ki.

Bánsági Ildikó fia az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130930-az-rtl-klub-xfaktoraban-gaspar-sandor-szinesz-es-bansagi-ildiko.html Zokogott az X-Faktorból kiesett Beehttp://www.life.hu/legykepben/20130930-sirva-fakadt-az-xfaktorbol-kiesett-bee-az-egykori-bestiak-zenekarbol.html Pattanásig feszültek az idegek az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130927-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentorai-toth-gabi-szikora-robert-geszti.html Kegyetlen gyerekkora volt az x-faktorosnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130928-az-rtl-klub-xfaktoranak-rappere-os-ronnie-drogos-tarsasagba-keveredett.html Keresztes Ildikó ki nem hagyná az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20130926-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-kellemesen-csalodott-szikora-robertben-szerinte.html