sztárok Fehér Balázs érettségi Carbonfools énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb magyar sztárról derült ki, hogy nemcsak hadilábon állt az iskolával, de a papír sem érdekelte annyira, hogy törje magát érte.

Míg Hujber Ferenc inkább érettségit vásárolt magának és később ezzel a papírral jutott be az egyetemre, ahol mással íratta meg a diplomadolgozatát, addig más sztárok egyszerűen vállalják, hogy nem kellett a papír az életükhöz. Legutóbb a Carbonfools együttes énekeséről, Fehér Balázsról derült ki, hogy nincs érettségije.

Forrás: Fehér Balázs hivatalos Facebook oldala
Forrás: Fehér Balázs hivatalos Facebook oldala

Miközben olvasol, hallgasd meg a Carbonfools egyik dalát!

"Utálok megcsinálni dolgokat, messziről kerülöm az adminisztrációt. A suliban is ez volt, nem mentem be, mert nem érdekelt. Van bajom az oktatási rendszerrel. Azt az életet szeretném élni, ami nekem tetszik. Ezt meg úgy tudom megvalósítani, ha követem a megérzéseimet" - idézte a Blikk az énekest, aki a Pimasz úr ott alszik című műsorban beszélt többek között erről is.

Nem ő az egyetlen olyan ismert magyar, akinek nem kellett a papír a boldoguláshoz: a modellkarrierjét korán kezdő Görög Zitának érettségije, az újságíróként is dolgozó Steiner Kristófnak pedig diplomája nincs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.