Közel került egy vadállathoz a színésznő

tigris vadállat Polyák Lilla nagymacska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felcserélt szerepek néha nagyon kellemes perceket tudnak szerezni. Homonnay Zsolt helyett felesége, Polyák Lilla ment szibériai tigriskölyköket simogatni.

Zsolt volt a kiválasztott simogató, végül színházi elfoglaltságai nem tették lehetővé, hogy eljöjjön a rendkívüli eseményre, így feleségét, Lillát delegálta.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Még több tigrises fotóért kattints ide!

"Ez egy jó csere volt, csak azt sajnálom, hogy a gyerekek nem tudtak velem jönni. Foci- és teniszedzésen vannak, meg sem mertem nekik mondani, hogy hová megyek. A sportolást fontosnak tartom, elsődlegesebb, mint a tigrissimogatás. Pedig imádják az állatokat, a nyarat Hamburgban töltöttük, ahol az állatkertet is megnéztük" - magyarázta a színésznő, aki nemrég Karcolás címen egy új dallal jelentkezett, és ennek örömére ősszel a dal szerzőpárosával, Rakonczai Viktorral és Rácz Gergővel együtt turnézni indulnak.

Szibériai tigris:

A szibériai tigris veszélyeztetett faj, alig néhány példányuk él már csak a természetes élőhelyén. 80 százalékuk vadasparkok, állatkertek lakója. A két 12 hetes hím kistigris, Sibír és Ussuri az abonyi állatkert - Magánzoo lakója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.