Az X-Faktor mentora nagyon kínos helyzetbe került, amikor Sebestyén Balázs és Vadon Jani új műsorában hazugságvizsgálóra kötötték.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani a Vundersőn és Zuperszexi című új műsorukban Tóth Gabit faggatták, miközben hazugságvizsgáló gépet kötöttek rá - tudta meg a Bors.

Forrás: RTLKLUB

Gabi derekasan válaszolt a két humorzsák izzasztó kérdéseire, többek között arra is: melyik a jobb műsor, az X-Faktor vagy a Megasztár. Az egykori megasztáros határozottan felelt: az X-Faktor. Ekkor azonban a gép hangosan jelzett, tehát Gabi füllentett. Balázs nevetve feltette még egyszer a kérdést, amire az énekesnő következetesen az RTL Klub tehetségkutató műsorát választotta. Csakhogy ismét bejelzett a kegyetlen masina hangja. A mentor zavarba jött, de nem blokkolt le, az összes kérdésre kendőzetlen őszinteséggel felelt, ugyanis a többi válaszánál már meg sem mukkant a szerkezet. És hogy mit szól mindehhez Gabi? "Az biztos, ha egyszer elkapom ezt a két pernahajdert, akkor lesz nemulass! Édes lesz a bosszú, ezt megígérhetem" - tette hozzá nevetve az énekesnő.

Karsai Zita húga tehetségtelenhttp://www.life.hu/legykepben/20130930-az-rtl.html Fehér Balázsnak nincs érettségijehttp://www.life.hu/legykepben/20131001-feher-balazs-a-carbonfools-enekese-nem-erettsegizett-le.html Gyilkosa meztelenre vetkőztette a kocogó nőthttp://www.life.hu/legykepben/20131001-a-meggyilkolt-kocogo-not-gyilkosa-meztelenre-vetkoztette-es-osszeverte.html Rúdtáncosnő bugyijában turkált Szebenihttp://www.life.hu/legykepben/20130930-szebeni-istvan-volt-hirados-pirner-alma-rudtancosno-bugyijaban-turkalt.html Bánsági Ildikó fia az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130930-az-rtl-klub-xfaktoraban-gaspar-sandor-szinesz-es-bansagi-ildiko.html