A múlt héten, Soroksáron meggyilkolt kocogó nő támadója sok nyomot hagyott maga után. Állítólag megtalálták az áldozat mobilját is egy férfinél.

Szorul a hurok a gyilkos nyaka körül. Egyre több bizonyítékot találnak a rendőrök a múlt héten, Soroksáron brutálisan megölt kocogó nő ügyében. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Krisztina szokásos esti kocogására indult, amikor hátulról megfojtották. Valószínű, meg is erőszakolták. Egy kisfiút, Rolandot és férjét hagyta hátra. A rendőrség öt embert fogott el a gyilkossággal kapcsolatban.

Forrás: Thinkstock
Illusztráció

Az áldozat férje még utoljára megnézte felesége testét, mielőtt a nőt elhamvasztanák. "Megesküdtem neki, hogy a fiunkat, Rolit szeretetben fogom felnevelni, és sosem fogjuk elfelejteni"- mondta a Blikknek Kardos Lajos, aki abban bízik, neje gyilkosa mihamarabb rendőrkézre kerül. "Puszta kézzel eltörném a nyakát annak, aki ezt tette. Persze tudom, hogy nem tehetem meg, hisz a gyermekem most már csak rám számíthat. Nem válhatok ugyanolyan állattá, mint az, aki megölte Krisztát" - mondta.

Krisztina meggyilkolásával kapcsolatban még mindig csak találgatni lehet. Az elkövető temérdek nyomot hagyott maga után, feltehetően DNS-t is. Közben a Bors úgy értesült, elszámoltattak egy férfit, akinél megtalálták az áldozat mobiltelefonját. Az illetőt azonban nem vették őrizetbe, mert igazolni tudta, hogy pár napja vásárolta a készüléket.

 

Gyilkosa meztelenre vetkőztette a kocogó nőthttp://www.life.hu/legykepben/20131001-a-meggyilkolt-kocogo-not-gyilkosa-meztelenre-vetkoztette-es-osszeverte.html Schobert Norbert: "Sokkos állapotba kerültem"http://www.life.hu/legykepben/20131001-schobert-norbi-fitneszguru-volt-kollegajanak-feleseget-brutalisan-meggyilkoltak.html Meggyilkolták Schobert Norbi ismerőséthttp://www.life.hu/legykepben/20130930-schobert-norbi-fitneszgurut-felhaboritotta-a-36-eves-soroksari-no-brutalis.html A túlzott izgalom lehet az x-faktoros vesztehttp://www.life.hu/legykepben/20131001-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-eckert-aniko-alfoldi-robert-mentor.html Gáspár Győző szabadlábon maradhathttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20131002-gaspar-gyozo-mediaszemelyiseg-es-felesege-felfuggeszett-bortonbuntetest-kapott.html