Bálint Ádám fakanálra cseréli a mikrofont. Múlt hét óta ugyanis hivatásos szakácsnak számít, hiszen befejezte azt az iskolát, ahol mostanában minden hétvégéjét töltötte.

A színész-énekesnek mindig is nagy szerelme volt a főzőcskézés, és ahogyan ő mondja, most már van B-terve arra az esetre, ha színpadi munkái véget érnének. "Eljöhet az a pillanat, hogy kiöregszem, mert a zenész-színész szakmában 40 éves kor körül elfogynak a szerepek és nagyon nagy szerencse kell hozzá, hogy az ember folytatni tudja. Bízom benne, hogy nekem sikerülni fog, de ha nem, arra már van egy B-tervem. Tanulni szeretnék még a séf barátaim mellett, aztán pár év múlva, ha már lesz tapasztalatom és sikerül összegyűjtenem elég pénzt, szeretnék egy saját helyet. Bisztróban gondolkozok, ahol csak egy rövid menü van, szezonális alapanyagokból" - mesélt terveiről Ádám a 8.08 Minden Reggel adásában.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A színész szakácsvizsgájáról is beszélt, ami miatt rengeteg receptet kellet fejből megtanulnia, de jól vette az akadályokat.
"Két napon tartották a nagy gyakorlati vizsgát, ahol 96 tételünk volt, különböző előételek, főételek és desszertek. Nemzetközi fogásokat és magyar ételeket is kellett készítenünk, és egy-egy menüsorra 4 óránk volt mindössze, de szerencsére nagyon jó ételeket húztam."

Milliomos lett Frei Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20131003-frei-tamas-ujsagiro-riporter-hetvenmillio-forintot-keresett-konyveivel.html Testközelbe került egy tigrissel a színésznő(péntek)http://www.life.hu/legykepben/20131001-polyak-lilla-sziberiai-kistigriseket-simogatott.html Orosz Barbi bánja a lefújt esküvőthttp://www.life.hu/legykepben/20131003-orosz-barbara-nmusorvezeto-banja-a-lefujt-eskuvot.html