Bejött a riporternek a könyvírás, minimum hetvenmillió forintot keresett eddig megjelent két regényével.

Frei Tamás annak idején több nézettségi rekordot is megdöntött a Frei-dosszié riportfilmjeivel. Majd elindította kávézóit. Újabban pedig íróként debütált. A hazánkban műfajteremtőnek számító akciódús thrillerjeiből eddig 250 ezer példány fogyott el a könyvesboltok polcairól - tudta meg Bors.

Forrás: story4.sajtoklub.tv

"Őszintén mondom, nem számítottam ekkora sikerre. A 250 ezer a magyar viszonyokhoz képest nagyon magas szám, főleg ha azt nézzük, hogy kettő vagy három olvasót is lehet számolni eladott példányonként, vagyis az félmillió olvasó. Nem is akarom teljesen önmagamnak tulajdonítani a sikert, ez a műfaj sikere is. Amíg ilyen szép számban olvassák a könyveimet, addig boldog vagyok, mert ez szellemileg is sokkal nagyobb kihívás, mint a televíziózás" - árulta el a napokban a harmadik bestsellerét megjelentető egykori riporter.

A lap információi szerint Frei Tamás valószínűleg kiemelt honoráriumért szerződött a kiadójához, ami azt jelenti, hogy minden eladott példány után a nettó eladási ár tíz százaléka üti a markát. Ez a 4000 forintos könyvnél 380 forintot jelent, ami 250 ezer eladott példánnyal számolva 95 millió forint. Az üzleti titoktartás miatt nem tudni, mekkora összeget keres Frei a féláron eladott regények után, de durván saccolva is minimum 70 millió forintról lehet szó. Nem csoda, hogy eszében sincs visszatérni a tévézéshez.

 

Kiszáll A Szürke ötven árnyalatából a főszereplőhttp://www.life.hu/szorakozz/20131001-charlie-hunnam-szinesz-kiszall-a-szurke-otven-arnyalata-filmes-adaptaciojabol.html Így kell stílusosan felmondani a munkahelyedenhttp://www.life.hu/szorakozz/20131001-vicces-videoval-mondott-fel-egy-fiatal-lany-marina-shifrin-a.html Fogyókúrázz thrillerrel! (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130924-a-horrofilm-testi-es-lelki-hatasa-felnottekre-es-gyerekekre.html Végre! Magyar filmek jönnek a mozibahttp://www.life.hu/szorakozz/20130926-mozi-es-szorakozas-a-nagy-fuzet-isteni-muszak-viharsarok-liza.html Durva! Megölték Mark Darcythttp://www.life.hu/szorakozz/20130930-helen-fielding-irono-megolte-bridget-jones-szerelmet-marc-darcyt-uj.html