Kozsó csaja kifecsegte hálószobatitkaikat

ágy szex titok pár Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán fel kell kötnie a gatyáját Kozsónak párja, Keira mellett. A szőkeség igyekszik mindig a középpontba kerülni, és hogy a figyelem teljesen rá irányuljon, még a hálószobatitkait is kiteregette a Mr. és Mrs. műsorában. 

Nagy lehet a harc a tükör előtt egy olyan páros életében, ahol mindketten magukat találják szebbnek és vonzóbbnak. Kozsó önimádata eddig sem volt titok, de szőke barátnője még rajta is túltesz. A lány szerint kapcsolatukban ő a szép és Kozsó a szörnyeteg. De Keira itt még nem áll meg, folytatta a meghökkentő kijelentéseket.

Forrás: Tv2
Forrás: Tv2

"Alapból önző vagyok az ágyban, de mindig elégedett magammal" - nyávogta a lány két being-being és yeah baby között, akinek meglepő kijelentésére Kozsó csak bólogatott.
"El kell ismernem, hogy nagyon jól csinálja" - kommentálta a fiúcsapatok atyja, aki barátnőjével együtt nagyon jól érezte magát a kiesés ellenére is, mi meg egy élménnyel gazdagabbak lettünk tőlük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.