színésznő film szerep Osvárt Andrea szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdemes volt hazajönnie Osvárt Andreának, akire itthon a szerelem és a siker is rátalált. Főszerepet kapott egy új magyar film, a Megdönteni Hajnal Tímeát című romantikus vígjátékban.

Az Olaszországban nemzetközileg ismertté vált színésznő valós élete sok párhuzamot mutat filmbéli karakterével, de Andrea nem ezért vállalta el a szerepet.
"A párhuzam a film és az életem között véletlenek sorozata. Nekem is idén volt a 15 éves érettségi találkozóm, ahol leginkább arra vágytam, hogy úgy beszéljenek velem, mint egy hétköznapi emberrel, s ne úgy, mint egy ismert személlyel. Én is elgondolkodtam az elmúlt években, hogy ez a külsőségeken alapuló sztárélet mennyire teszi boldoggá az embert. Nehéz kezelni és kiszűrni, hogy ki miért akar közel kerülni hozzád, kikkel kellene barátkozni és kikkel nem. Ki az, aki csak a sztárszínésznőt látja és érdekből van körülöttem, mert elmesélheti a haverjának, hogy engem ismer. Nem akarok csak egy trófea lenni, én egy romantikus nő vagyok. Sokan csapják nekem a szelet, de nehéz elcsábítani, bizalmatlan vagyok, és félek, hogy érdekből szeretnek. Olaszországban ez még jobban így működik, Hollywoodban pedig szinte már csak az érdekli őket, hogy éppen kivel dolgozol. Hogy jó ember vagy-e, arra már senki sem kíváncsi. Nekem ugyanazok a barátnőim, mint akik akkor voltak, amikor még nem voltam Osvárt Andrea, a színésznő. Az elmúlt években csak egy-két barátságot kötöttem, bizalmatlan vagyok" - mesélte őszintén Andrea, aki abszolút bele tudja élni magam Hajnal Tímea szerepébe.

Forrás: Megdönteni Hajnal Tímeát
Forrás: Megdönteni Hajnal Tímeát

Hogy sikerül-e valakinek megdöntenie Tímeát, egyelőre még nem árulták el, csak annyi derült ki, hogy pikáns jelenetekre is készülhetnek a nézők. "Ez nem egy erotikus vagy szexfilm, nem fogok levetkőzni. A filmbeli szexet nem ágyban, párnák között kell elképzelni, a ruhatárban, kabátok között esünk egymásnak" - árulta el Andrea, aki a mai napig boldog annak a férfinak az oldalán, akivel a Sziget VIP részlegében lefotózták.
"Nehéz egyedül boldogulni, nem úgy állok ma már a karrieremhez, mint régen, hogy mindent minden áron el akarok érni. Itthon megtaláltam a szerelmet, és munkát is. A párom évekig udvarolt, hogy elnyerje a szívemet, ő nem szakmabeli, de elfogadta a szakmámat. Igen, azzal a fiúval járok, akivel a Szigeten fotóztak. Idővel szeretnék családot és gyerekeket is" - osztotta meg velünk a színésznő.

Forrás: Focusfox
Forrás: Focusfox

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.