Az angol Britain's Got Talent-győzelem után az ­Att­rac­tion csapata egy 400 milliós Las Vegas-i szerződéssel lett gazdagabb. A Bors információi szerint a társulat ebben az évben már nem tud élni az álomlehetőséggel, ugyanis nincs elég táncosuk a vegasi előadásokhoz.

"Nyár elején már tartottunk egy válogatást. Akkor a több száz jelentkezőből tizenhatan feleltek meg a követelményeknek, de végül csak heten maradtak velünk. Ez az egész casting azért van, hogy a társulaton belül több csapat legyen, ezáltal több munkát tudjanak elvállalni" - mondta a Borsnak Sándor András, az ­Att­rac­tion sajtószóvivője.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nincs elég kapacitás, így az tuti, hogy a tengerentúlra már csak jövőre jut ki a társulat, mivel nincs még kész a műsor sem" - magyarázta a sajtószóvivő a napilapnak, és hozzátette, így is több felkérésnek eleget tett a tehetséges társulat.

"Természetesen Angliába hívták eddig legtöbbször a társulatot, de Dubaj, Kazahsztán, Hollandia és Olaszország is kíváncsi volt a különleges produkciónkra. A csapat most a Las Vegas-i fellépés helyett egyelőre minden erejével a II. Erzsébet királynő előtti előadásukra készül" - szögezte le Sándor András.

 

Többszázan jelentkeztek az Attraction meghallgatásárahttp://www.life.hu/legykepben/20130716-az-attraction-a-britans-got-talent-gyoztes-magyar-latvanyszinhaza-tancos.html Lilu belefutott az Attractionbehttp://www.life.hu/legykepben/20130708-lilu-kovalcsik-ildiko-az-rtl-klub.html Leona Lewis is imádja az Attractionthttp://www.life.hu/legykepben/20130702-leona-lewis-brit-enekesno-is-odavan-a-britains-got-talentet.html Interjú az Attraction vezetőjévelhttp://www.life.hu/life/galeria/20130624-az-attraction-latvanyszinhaz-vezetoje-szucs-zoltan-adott-interjut.html Vegasban folytatja az Attractionhttp://www.life.hu/szorakozz/20130617-a-brit-tehetsegkutatot-megnyero-magyar-csapat-az-attraction-las-vegasi.html