Tovább hergeli a nagyérdeműt  Miley Cyrus. Ezúttal az eddiginél is többet mutatott meg a testéből. Az énekesnőt már Sinead O'Connor is figyelmeztette, hogy ez így nem lesz jó, de ő fittyet hány idősebb kolléganője szavaira.

Valóban, a sztárfotós,Terry Richardson által készített képekhez képest még a pucérkodós videoklipje is visszafogottnak tűnik.

Fotó: Terry Richardson
Még több fotóért kattints a képre!

Miley bugyi nélkül pózol, egy szál harisnyában, miközben melleit kézzel takarja el, és egy szál tangában hátsóját is megmutatja.

Fotó: Terry Richardson
Miley nem először botránkoztatja meg a világot!

A mélyen vallásos O'Connor úgy véli, Miley állandó pucérkodásával megalázza a női nemet, ám a fiatal énekesnő válaszként elmebetegnek nevezte kolléganőjét, amiért az is előfordulhat, hogy az becsületsértési pert akaszt a nyakába.

Fotó: Terry Richardson

Miley Cyrus terhes?http://www.life.hu/anyaskodj/20131001-miley-cyrus-amerikai-enekesno-twitteren-osztotta-meg-a-hirt-miszerint.html Ismét levetkőzött Miley Cyrushttp://www.life.hu/life/galeria/20130925-miley-cyrus-enekesno-levetkozott-a-roling-stone-cimlapjan-2.html Mit (nem) nyal Miley Cyrus?http://www.life.hu/life/galeria/20130910-miley-cyrus-mindent-nyal.html Meztelenül hintázik egy vasgolyón Miley Cyrushttp://www.life.hu/szorakozz/20130910-provokativ-miley-cyrus-amerikai-enekesno-meztelenul-hintazik-legujabb-videoklipjeben-a.html Hoppon maradt Miley Cyrushttp://www.life.hu/legytrendi/20130908-anna-wintour-nem-engedi-hogy-miley-cyrus-a-vogue-magazin.html