Mint ahogyan a Life.hu is megírta, Veronika után jelenlegi menyasszonya, Vivien esetében is eljárt Cristofel keze. Veronika a Vasárnapi Blikknek arról beszélt, nem lepődik meg a történteken.

"Mindig is ettől féltem! Számítottam rá, hogy megismétlődik, rám sem először emelt kezet. Én is nagyon féltem tőle utána, de azért is tettem feljelentést, hogy más lány ne járhasson így. Amikor ütött, láttam a szemében az őrületet, hogy nem tud leállni, felfogta, hogy mit tesz, de mégsem volt ura önmagának" - mondta el a lapnak a lány, miután Cristofel Vivient annyira megverte, hogy az agyrázkódást szenvedett és beszakadt a dobhártyája..

Forrás: RTL Klub

"Próbáltam védekezni, de ő még erősebben ütött. Amikor az egyik ütésnél látta, hogy ömlik a fülemből a vér, megijedt, és abbahagyta. Segítségért kiáltottam, mire a combomat ütötte, és kivette a kulcsot a zárból, majd meg akart fojtani" - mesélte Vivien, aki csak másnap ment kórházba, ahol félve a következményektől, nem árulta el bántalmazója nevét.
 
A Vasárnapi Blikknek Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtóreferense arról beszélt, hogy Veronika megveréséért már biztosan vádlottak padjára kerül Cristofel, dr. Hyross Virág Veronika ügyvédje pedig azt nyilatkozta, amennyiben beigazolódik az újabb bántalmazás, és abban eljárás is indul, az elkövető súlyosabb büntetésre, akár letöltendő szabadságvesztésre is számíthat.

 

VV Cristofel véresre verte barátnőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20131004-vv-cristofel-egykori-villalako-veresre-verte-menyasszonyat-vivient-aki-korhazba.html Szexoldalra került fel Cristofel menyasszonyának fotójahttp://www.life.hu/legykepben/20130817-szexoldalra-kerult-vv-cristofel-menyasszonyanak-szexi-fotoja.html Cristofel szerepet kapott - Verebes István kiborulthttp://www.life.hu/legykepben/20130711-verebes-istvan-magyar-rendezo-kiborult-mert-vv-cristofel-szinhazi-szerepet.html Véresre verték VV Cristofelthttp://www.life.hu/legykepben/20130623-veresre-vertek-vv-cristofelt-utolso-videoklipjenek-forgatasan.html VV Cristofel eljegyezte szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/20130606-vv-cristofel-a-valo-vilag-szereploje-eljegyezte-szerelmet-vivient.html VV Cristofel két volt barátnője is a testéből élhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-vv-cristofel-a-valo-vilag-sztarjanak-ket-volt-baratnoje-is.html