Bár az X-Faktor döntőse, Eckert Anikó azért ment jogi egyetemre, mert szülei szerint remekül kommunikál, a lány a Life.hu-nak arról beszélt, ha stresszhelyzetbe kerül, hajlamos visszavonulni a társaságtól. Elárulta, azon van, hogy egyre nyitottabb legyen versenytársaival, és úgy érzi, jó úton jár.

Az X-Faktor Mentorok Házának egyik legizgulósabb versenyzője Eckert Anikó volt, aki a döntés előtti napon aludni is alig tudott. Utólag úgy véli, hamarabb fel kellett volna oldódni a társai között, úgy talán könnyebben teltek volna a feszültséggel teli órák. "Az volt a baj, hogy a Táborban tulajdonképpen nem is ismerkedtem a többiekkel, a legtöbbjüket énekelni sem hallottam, nem is beszélgettünk. Amikor hazajöttünk, láttam, többen Facebook-ismerősnek jelöltek, és én azt sem nagyon tudtam, ki kicsoda" - emlékezett vissza most már mosolyogva az egyébként jogi egyetemre járó Anikó.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Amikor befejeztem a gimnáziumot, fogalmam sem volt, hogy mit tanuljak. A szüleim azt mondták, jól tudok érvelni,  nagyon sokat beszélek, és a jogász pályával nem lehet nagyon mellényúlni. Gondoltam, legyen. Bár nappali tagozatra jártam, nem éreztem jól magam. De azért csak győzködtem magam, hogy majd talán jobb lesz, és a szüleimnek sem akartam csalódást okozni" - mesélte.

"Aztán láttam, hogy elindul újra az X-Faktor, és jelentkeztem. Addigra nyilvánvalóvá vált, hogy nem akarom folytatni az egyetemet. Legalábbis ezt. Persze, szeretnék civil szakmát is és egy önálló vállalkozást, például kávézót vagy éttermet" - osztotta meg velünk a Jennifer Aniston-hasonmásként is emlegetett lány, aki egyébként nem bánja, hogy a hollywoodi hírességhez hasonlítják. "Eddig mindig nagyon kedvesen mondták, hogy vannak közös vonásaink. Persze, azt nem szeretném, ha emiatt a nevemet senki nem jegyezné meg" - szögezte le Anikó, akitől azt is megtudtuk, komoly kapcsolatban él, olyannyira, hogy párja nemrégiben meg is kérte a kezét.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


"Nem tagadom, nagyon hiányzik a kedvesem, főleg most, hogy amíg versenyben vagyok, az X-Faktor Házban lakom. Persze ő mindenben támogat engem, eljött velem a válogatókra is, tudja, mennyire sokat számít nekem az X-Faktor. Neki is nehéz most egyedül, de erős és határozott. Tudja, ha panaszkodna, az nem lenne rám jó hatással. Inkább ő vigasztal engem és folyamatosan biztat" - mesélte a szőke lány, aki Alföldi Róbert mentoráltjaként vesz részt az élő show-ban. "Ő egyszerre a mentorunk, a pszichológusunk, rengeteget segít abban, hogy minél jobbak legyünk a színpadon, mind a jelenlétet tekintve, mind a mozgást, stb. Eleinte aggódtam, hogy olyan határozott, hogy alig lesz beleszólásunk a dolgokba, de nem volt jogos a félelmem,  bőven hagy teret a mi elképzeléseinknek is" - árulta el Anikó, aki arról is beszélt, ha most kiesik, nem hiszi, hogy lett volna ereje jövőre újra jelentkezni. "Még egyszer nem tudnám az elejétől kezdve újracsinálni. Minden tiszteletem Danics Dórié, akinek tavaly az élő show-k küszöbén kellett hazamennie, és idén újra eljött" - beszélt versenytársáról Eckert Anikó, aki alig várja, hogy szombaton szinpadra léphessen.

 

Újra kiesett az X-Faktorból, mégsem adja felhttp://www.life.hu/legykepben/20131008-ekanem-balint-xfaktoros-nem-adja-fel.html 5 x-faktoros pasi, akibe bele tudnál szeretnihttp://www.life.hu/szeress/20131001-xfaktorfat-phoenixerdesz-tamasgaspar-gergelyszabo-adambozsek-marktoth-marcell-a-legszexibb-faktorpasik.html A túlzott izgalom lehet az x-faktoros vesztehttp://www.life.hu/legykepben/20131001-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-eckert-aniko-alfoldi-robert-mentor.html Bánsági Ildikó fia az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130930-az-rtl-klub-xfaktoraban-gaspar-sandor-szinesz-es-bansagi-ildiko.html Zokogott az X-Faktorból kiesett Beehttp://www.life.hu/legykepben/20130930-sirva-fakadt-az-xfaktorbol-kiesett-bee-az-egykori-bestiak-zenekarbol.html Pattanásig feszültek az idegek az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130927-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentorai-toth-gabi-szikora-robert-geszti.html