A fűtés ugrasztotta össze Hajdúékat

fűtés könyv Dömsödi Gábor Hajdú Péter botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig nem volt pontos magyarázat arra, hogy mi tette be a kiskaput Dömsödi Gábornál, amely a Friderikusz és Hajdú serpája voltam című botránykönyv megírására késztette. Nos, nem kell várni a könyv jövő heti megjelenéséig, az egykori tévés felfedte a titkot a közösségi portálon.

Egy apró, szinte minden családnál előforduló probléma, Hajdúék házában a fűtés hiánya volt az a mozzanat, amely elindította a vagdalkozást a Névshowr című produkcióban 10 évig együtt dolgozó kollégák között.

Forrás: Facebook/Dömsödi Gábor
Forrás: Facebook/Dömsödi Gábor

Így nézne ki Dömsödi serpaként

"Ha valaki csak ezt olvassa, akkor nem tudja meg, hogy mi volt az utolsó csepp a pohárban. De itt leírom (a könyvben is!): az, amikor nem volt fűtés egy éjszaka Hajdúék házában. Egy normális apa ilyenkor beviszi a gyerekeket egy szobába, és ott befűt egy olajradiátorral. Ha meg nincs otthon, elmegy venni egyet, Budapesten van éjjel nyitva tartó üzlet. De nem így Hajdú Péter. Ő kiírta a fb-ra, hogy mit képzel az a 'szarházi' (így) fűtésszerelő, aki nem jött ki megjavítani a rendszert. Na itt döntöttem el, hogy a privát figyelmeztetés négyszemközt már nem elég, kell a nagyobb dózis. Ezért írtam egy választ nyilvánosan. Erre H. P. lejárató kampányba kezdett. Ez vezetett oda, ahol most vagyunk, hogy minden elolvasható a könyvben. Mondom én is, hogy szép napot (mint Sarka Kata), de hátrányban vagyok, mert nem szoktam tortát sütni, és nincs szexi fotóm sem, de szép napot!" - fedte fel a titkot Dömsödi, aki úgy gondolja, hogy Hajdúék egy nap még hálásak lesznek neki a könyv megírásáért.

Megtámadták Bagi Ivánthttp://www.life.hu/legykepben/20131008-bagi-ivan-humoristat-sotetedes-utan-megkergettek.htmlIsmét kislánya lesz Laky Zsuzsinakhttp://www.life.hu/legykepben/20131008-laky-zsuzsi-europa-egykori-szepe-ismet-kislanyt-var.htmlIsmét világsztárral fotózkodott Palvin Barbihttp://www.life.hu/legykepben/20131008-palvin-barbara-magyar-modell-joseph-fiennes-brit-szinesszel-fotozkodott-instagram.htmlMegérkezett a szívtipró a Jóban Rosszban sorozatbahttp://www.life.hu/legykepben/20131004-szivtipro-erkezett-a-tv2-joban-rosszban-sorozataba-danyi-krisztian-szinesz.htmlRossz élményekkel tért haza a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20131008-rakosi-annamaria-szepsegkiralyno-nehez-utazason-van-tul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.