Détár Enikő válás hűtlenség Pikali Gerda szakítás Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly és Détár Enikő "hivatalos" szakítása korántsem jelent teljes búcsút - a közös munkák és vállalkozások sok szálon fűzik össze őket, ráadásul Détár Enikő a József Attila Színházban is bármikor összefuthat a szerelmespárral.

Valószínűleg gyönyörű, meghitt otthonát is el kell adnia a színésznőnek, miután férje közleményben vetett véget húszéves kapcsolatuknak.

A szakítás utolsó fejezeteitől már jó ideje hangos volt a média, és a folyamatos sajtóérdeklődés közepén álló Détár Enikőnek nem lehet könnyű tartania magát: nem elég, hogy édesanyját is elvesztette a tél folyamán, Rékasi érzelmi eltávolodását is meg kellett élnie - miközben mindkét életesemény feldolgozása önmagában nehéz, lelkileg megterhelő feladat. Ráadásul feltételezhető, hogy Rékasi és Pikali viszonya már 2012 eleje óta fennállt, és ha a sajtó nem is, Détár Enikő bizonyára sejtette ezt.

MTI / Kallos Bea
MTI / Kallos Bea


Ma a munkák miatt még mindig igen szoros a kapcsolata Rékasival, számos közös üzleti vállalkozásuk van, a Rózsák háborújában is együtt játszanak - írta a Borsonline.hu. A szakítás feldolgozását az sem könnyíti meg, hogy a József Attila Színházban bármikor összefuthat Pikali Gerdával, akivel valószínűleg a legkevésbé sem akar találkozni.

A színésznő egyetlen mentsvára jelenleg a hivatása, és szerencsére elég sok munkája van ahhoz, hogy ne kelljen sokat gondolkodnia - nyilatkozta a sztár egy barátja a Blikk.hu-nak. Az internetes lap szerint Détárnak valószínűleg álmai otthonától is búcsúznia kell, mivel egyedül nem fogja tudni fenntartani a házat.

Mindezek ellenére Détár nem adja fel, folyamatosan dolgozik: "Nem olyan világot élünk, hogy ne dolgozzon az ember, még ha beteg is" - nyilatkozta nemrég a Blikk.hu-nak a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.