Véresre verte barátnőjét, Vivient a kubai macsó. Most mégis úgy tűnik, kibékültek, és újra együtt töltik a napjaikat.

Ahogy a Life.hu is megírta, Cristofel ütötte-verte barátnőjét. A lány arcán még mindig láthatók a duzzanatok, amik az ütlegelés következtében keletkeztek, ennek ellenére mégis az agresszív macsó karjaiban keresi a boldogságot.

Forrás: RTL Klub

"Valóban megütöttem, nem tudom és nem is akarom tagadni!" - ismerte el a Blikknek Cristofel, aki nem először tett ígéretet arra, hogy soha többé nem emel kezet nőre. "Szerencsére Vivien megbocsátott, aminek nagyon örülök. Ő egy aranyos és kedves lány, rengeteget köszönhetek neki, nem is értem, hogyan tehettem vele ilyet. Iszonyatosan szégyellem magam, soha többé nem bántom" - magyarázta az egykori villalakó, aki előző barátnője, Veronika bántalmazása után  is hasonló ígéretet tett. Vivien nem volt hajlandó megszólalni az ügyben, sőt amikor a lap munkatársa Cristofellel beszélt, a háttérből hallani lehetett, hogy a lánynak nem tetszik, hogy kettejük kibékülése napvilágra került. "Kibékültünk, most is itt vagyok nála, együtt vagyunk, és semmi más célunk nincs, mint hogy boldogok legyünk" - magyarázta a valóságshow-hős, aki ezek után próbált visszakozni és szerette volna, ha mégsem írja meg a lap a kibékülésüket.

Caramel: "Bosszantanak a gazdagok"http://www.life.hu/legykepben/20131008-caramelt-bosszantja-hogy-a-gazdagok-nem-adakoznak-a-tv2-suss.html Détár bármikor szembetálkozhat Pikalivalhttp://www.life.hu/legykepben/20131010-detar-eniko-es-rekasi-karoly-szakitasa-utan-is-egyutt-dolgozik.html Erotikus klipet forgatott Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20131009-erotikus-klipet-forgatott-az-xfaktor-mentora-toth-gabi.html Lilu: "Alföldi rengeteg pluszt ad"http://www.life.hu/legykepben/20131008-lilu-az-rtl-klub-xfaktoranak-musorvezetoje-a-mentorokrol-toth-gabirol.html Meghalt Fenyő Miklós zenésztársahttp://www.life.hu/legykepben/20131009-csomos-peter-zenesz-a-hungaria-egyuttes-alapito-tagja-69-eves.html