Csütörtök délután bejelentették a dolgozóknak, hogy a cégnek nincs pénze, a béreket sem tudják kifizetni.

Még el sem indult, máris fizetésképtelen a Sólyom Airways - írja az Origo. A céget tulajdonló Sólyom Holding tulajdonos-ügyvezetője csütörtökön közölte a társaság 73 dolgozójával, hogy a potenciális befektetővel folytatott tárgyalások elakadtak, a cégnek pedig nincs pénze.

Forrás: MTI/Lee Weston
A Sólyom Airways első gépei

Az Atv.hu információi szerint Lucsik János azt mondta, a szeptemberi béreket sem tudják rendezni. A vállalat úgy tudja, a vállalat eddig a Lucsik által befizetett tagi kölcsönökből finanszírozta nagyjából 120 millió forintnyi kiadásait. Hozzátette: Vágó József, a Sólyom Airways ügyvezetője kedden közölte vele: az ománi befektetővel továbbra sem köttetett szerződés. Vágó csütörtökön reggel interjút adott a közrádiónak, majd ezután rosszul lett és kórházba került, a Sólyom másik ügyvezetője pedig lemondott.

Új külsővel állt kifutóra Zimányhttp://www.life.hu/legykepben/20131011-zimany-linda-barna-muhajjal-lepett-kifutora.html Geszti az X-Faktor kulisszatitkairól mesélthttp://www.life.hu/legykepben/20131010-geszti-peter-az-rtl-klub-xfaktor-kulisszatitkairol-danics-dorarol-es-1.html Megverték L.L. Juniorthttp://www.life.hu/legykepben/20131011-ll-junior-rappert-a-tv2-mr-es-mrs-felvetelen-megverte.html Hajdúról mesélt Ábel Anitahttp://www.life.hu/legykepben/20131011-katz-video-hajdu-peterrol-meselt-abel-anita-horvath-eva-musorvezeto.html Rékasi és Détár lemondta a közös munkáthttp://www.life.hu/legykepben/20131011-rekasi-karoly-es-detar-eniko-lemondta-a-kozos-munkat.html