megverés TV2 box k-1 küzdelem rapper Mr és Mrs L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rappernek egy ketrecharcossal kellett megküzdenie, aki rendesen elgyepálta - tudta meg a Life.hu.

A TV2 Mr. és Mrs. felvételén Juniornak a bátorságát kellett bizonyítania. Arra azonban nem számított, hogy Birics Tamás profi thai boksz magyar bajnok, többszörös K-1-győztes ketrecharcossal találja magát szemben.

Forrás: Magicworld media
Forrás: Magicworld media

Junioron még látszanak a verekedés nyomai

"Teljesen felkészületlenül ért, amikor a bátorságpróba keretein belül egy ketrecharcos világbajnokkal kellett megküzdenem. Bevallom, megijedtem, amikor elkezdett ütni. Próbáltam védekezni és egy-két ütésem be is talált, de meg sem rendítette a kőkemény embert. Mivel éppen a 'Belső hang' című új albumom stúdiófelvételei zajlanak, három hónapja nem mozogtam semmit. Már a harc első perceiben éreztem, hogy az állóképességem nem lesz megfelelő ehhez a kihíváshoz. A profi kezek között szétmorzsolódtam" - mosolygott a történteken Junior, akit már csak pár ütésnyom emlékeztet a kíméletlen összecsapásra.

A rapper a harcot leszámítva nagyon élvezte a felvételeket és örül, hogy párjával próbára tették a kapcsolatukat. "Eddig sosem mutattam meg tévéműsorban a kedvesem. Most azonban mindkettőnket érdekelt, hogyan boldogulunk a feladatokkal és mennyire ismerjük egymást. Újra megbizonyosodtunk arról, hogy a kémia jól működik kettőnk között, hiszen sikerült legyőzni az ellenfeleinket" - mesélte Junior.

Geszti az X-Faktor kulisszatitkairól mesélthttp://www.life.hu/legykepben/20131010-geszti-peter-az-rtl-klub-xfaktor-kulisszatitkairol-danics-dorarol-es-1.htmlRékasi és Détár lemondta a közös munkáthttp://www.life.hu/legykepben/20131011-rekasi-karoly-es-detar-eniko-lemondta-a-kozos-munkat.htmlBozsek Márk kettős életet élhttp://www.life.hu/legykepben/20131010-bozsek-markot-a-baratok-kozt-sztarjat-kimeriti-az-xfaktorral-es.htmlDömsödi most Friderikuszt alázzahttp://www.life.hu/legykepben/20131010-domsodi-gabor-musorvezeto-botranykonyveben-lerantja-a-leplet-friderikusz-sandor-showmanrol.htmlFelrobbant egy ház - egy néni bent égetthttp://www.life.hu/legykepben/20131010-robbanas-volt-egy-csaladi-hazban-budapesten-a-xvi-keruletben-egy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.