Détár Enikő színdarab Rózsák háborúja Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A József Attila Színházban a meghirdetett Rózsák háborúja előadások elmaradnak.

A hivatalos magyarázat azt írja, a szervezők voltak elégedetlenek a jegyeladással - olvasható a Blikk.hu-n. Az azonban elég valószínű, hogy a két főszereplő, Rékasi Károly és Détár Enikő nem szívesen játszaná el többször emberek előtt egy kapcsolat megromlását. Az egykori magyar álompár közel 30 éves házassága ugyanis a napokban ért véget: Rékasi közleményben jelentette be, hogy új szerelmével, Pikali Gerdával él.

Képek forrása: Hámori Zsófia/Life,hu, www.baratok.hu, Tuba Zoltán - Origo
Képek forrása: Hámori Zsófia/Life,hu, www.baratok.hu, Tuba Zoltán - Origo

A darabot másfél éve mutatták be a Tér Szín Háznál Rékasi és Détár főszereplésével. A történet egy remekül induló, mégis gyűlölködésbe és halálba fulladó házasságot mesél el. Az elmúlt hónapok hercehurcái után érthető is, ha a pár most egy darabig szeretné tartani a távolságot, és a közös munka biztosan nem segítené a továbblépést. A József Attila Színház decemberi bemutatójában, a Hattyúdalban azonban valószínűleg majd együtt szerepel Rékasi és Détár, a színház honlapján ugyanis még nincs semmiféle változás.

Enikőnek a következő pár hétben három bemutatója is lesz, amely valamennyire biztosan segít elterelni a figyelmét a magánéletéről.

Bozsek Márk kettős életet élhttp://www.life.hu/legykepben/20131010-bozsek-markot-a-baratok-kozt-sztarjat-kimeriti-az-xfaktorral-es.htmlDömsödi most Friderikuszt alázzahttp://www.life.hu/legykepben/20131010-domsodi-gabor-musorvezeto-botranykonyveben-lerantja-a-leplet-friderikusz-sandor-showmanrol.htmlKomoly áldozatot hozott Dér Henihttp://www.life.hu/legykepben/20131010-der-heni-a-tv2-sztarban-sztar-produkcio-miatt-tovig-vagatta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.