Új külsővel állt kifutóra Zimány

modell kifutó haj barna Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felismerhetetlen lett Zimány Linda, aki új külsővel állt kifutóra a nevéhez is köthető magyar divatmárka bemutatóján. A modell próbálta elhitetni, hogy több órás festés eredménye a megújult hajszín, de hiába.

Sokkolni akart és sikerült is neki. Sötétbarna hajjal állt kifutóra Zimány Linda, akire az új hajszín rádobott úgy 10 év pluszt. "Pár órával ezelőtt festettem. Lehet, hogy csak pár hetes sztori lesz, egy poén. Valami őrültséget akartam, hát sikerült. Vártam a reakciókat, hogy találgatnak az emberek, vajon én vagyok vagy sem. Mindenki azt mondja, hogy úgy nézek ki, mint 15 éves koromban, amikor Britney Spearst utánoztam" - mesélte a legnagyobb komolysággal és átéléssel nekünk Linda, gondolva, nem látjuk, hogy paróka van a fején.
"Ez egy paróka, alatta van a saját hajam apró kis tincsekbe csavarozva" - osztotta meg az igazságot a barátnőivel, akik azonnal a műhajról kérdezgették.

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

A vicces kedvű modell csak ideiglenesen állomásozik itthon, jön-megy Amerika és Magyarország között. "Amerikában a versennyel kapcsolatos reprezentatív teendőimet teljesítem, amit nagyon élvezek, hálás vagyok a sorsnak, hogy részt vehetek ilyen dolgokban. Rengeteg ismert emberrel találkoztam, Russell Simmonsszal, aki a gangsta rap atyja, Oprah Winfrey-vel filmbemutatókon, és még sok színésszel. Ez olyan, mint amikor itt élsz Budapesten és valamelyik plázában összefutsz egy ismert emberrel. Kint világhírű művészekkel lehet találkozni, ami engem is gyakran megdöbbent, de meg kell szokni. Amikor a versenyt képviselem, akkor úgy mutatkozom be, hogy a Tropic Beauty 2013 győztese vagyok. Más beállítottságúak az amerikaiak, szívből gratulálnak, rajongó típusúak. Kint én is nyitottabb vagyok, sokat beszélgetek az emberekkel" - csevegett kedvesen a Linda, aki a koronáját nem hozhatta haza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.