Az ismert híradós szülei is érintettek a nyelvvizsgaügyben.

Az úgynevezett nyelvvizsgaügynek eddig 575 gyanúsítottja van. Többségüket a hamis bizonyítványok vásárlói teszik ki, de a vizsgáztató tanárok is a vádlottak padjára kerülhetnek. A középfokú bizonyítványért 300 ezer, míg a felsőfokúért félmillió forintot kellett fizetni a vizsgázóknak. Az írásbelire előre megkapták a feladatlapokkal együtt a megoldásokat. A szóbeliken az előre beavatott vizsgáztató gyakorlatilag mindent elfogadott, vagy oktatólag javította a hibákat. A Blikk információi szerint érintettek lehetnek Sárosdy Eszter szülei is, akik a Károli Gáspár Egyetemen dolgoznak tanárként.

Forrás: Origo
Sárosdy Eszter

"Valóban folyik vizsgálat a szüleim ügyében, de amíg ez nem ér véget, érdemben semmit nem mondhatok" - közölte szűkszavúan a műsorvezető."Ügyészségünk vesztegetés és közokirat-hamisítás miatt folytat nyomozást. A vizsgálat kitér majd arra is, hogy a vásárlók milyen előnyökhöz jutottak a megvásárolt nyelvvizsgákkal. Gondolok itt a jövedelempótlékokra és más ezzel kapcsolatos vagyonszerzésre" - nyilatkozta a lapnak dr. Gyugyi Csilla ügyészszóvivő.

Rabszolgaként dolgoztattak egy férfithttp://www.life.hu/legykepben/20131014-honapok-ota-fizetseg-nelkul-dolgoztattak-es-bantalmaztak-kisberen-egy-idos.html Háziasszony lett Antal Timibőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130930-antal-timi-az-xfaktor-tavalyi-masodik-helyezettje-haziasszony-lett.html Danics Dóra nem gondol a győzelemrehttp://www.life.hu/legykepben/20131010-az-rtl-klub-xfaktorjanak-versenyzoje-danics-dora-mentorarol-geszti-peterrol.html Nemi szervről kapta becenevét Szepesi Nikihttp://www.life.hu/legykepben/20131012-katz-david-videojaban-szepesi-niki-rubint-reka-radics-gigi-es.html Tóth Gabi: "Ott tartok, ahol kell"http://www.life.hu/legykepben/20131010-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-toth-gabi-imadja-szabo-adamot.html