Édesapja szigora nélkül sehol sem lenne, vallja Batánovics Lili, az X-Faktor versenyzője. A kritikus édesapa a tehetségkutató élő show-jában sem hagyta magára lányát, a nézőtérről szurkolt neki.

A szülők a műsort követően is mindvégig a lányuk mellett voltak, büszke mosollyal az arcukon nézték, ahogy a fiatal tehetség az újságírók kérdéseire válaszol. Lili eleinte vigasztalhatatlan volt, még az After-X kamerái előtt is potyogtak a könnyei, annyira megviselte az MDC kiesése.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Velük voltam talán a legjobb viszonyban, egy pillanat alatt összebarátkoztunk" - mesélte órák múlva is könnyes szemmel a zenészcsaládból származó énekesnő, aki csak akkor nyugodott meg egy kicsit, amikor a szüleiről mesélt. "Bár gyerekként nem szerettem mindig, hogy napi két óra hosszat zongoráznom kell, sokszor inkább játszottam volna, annak ellenére, hogy evidens volt, zenész leszek. Apu azonban hajthatatlan volt, és most már hálás vagyok neki a szigoráért. Ha nem veszi komolyan a zenei képzésemet, ma valószínűleg nem állnék itt" - vélekedik Lili, aki szombati produkciójával az addig még kétkedő mentorokat is meggyőzte.

Ostromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.html Az MDC távozott elsőként az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-az-mdc-szikora-robert-csapata-esett-ki-elsokent-az-xfaktorbol.html Újabb szerelmi dráma az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szeress/20131013-szabo-adam-toth-gabi-mentroaltja-nemreg-szakitott-baratnojevel-nikivel-de.html Nejlonzoknis szex az X-Faktor színpadán - kritikahttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-kritika-beszamolo-az-elso-elo-xfaktorrol-nejlonzoknis-szex-az-xfaktor.html Az X-faktor versenyzőinek óriási átalakulásahttp://www.life.hu/life/galeria/20131012-az-xfaktor-versenyzoi-a-donto-elott-es-utan-kepeken.html Nánási Mici az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131011-nanasi-mici-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-elment-az.html