Fényes nappal egy besurranó tolvaj próbált meg behatolni az elhunyt Komár László házába. A zenész özvegye halálra rémült.

A hívatlan vendég átmászott a budai ház kerítésén. A tavaly októberben elhunyt táncdalénekes özvegye nagyon megijedt, mert szándékosan hagyta félig nyitva az oldalsó terasz ajtaját - tudta meg a Blikk.

Fotó: TV2

"Gyönyörű idő volt, tavaszias meleg. A konyhában tettem-vettem, a két kutya ott heverészett a közelemben, amikor egyik pillanatról a másikra őrületes ugatásba kezdtek, és észvesztve rohantak ki a kertbe" - emlékezett vissza Kriszta, aki kedvenceinek köszönhetően egyből gyanút fogott. "Az ugatásukon is hallatszott, hogy baj lehet, és ahogy mondani szokás, megállt bennem az ütő, amikor kinéztem az ablakon. Egy idegen férfi futott át a kerten! Valahol a kapunál mászhatott át a kerítésen, és a szomszéd felé menekült a kutyák elől, majd úgy ugrott át a két telek közötti kerítésen, mint valami akrobata. Ilyet még nem láttam! A szomszédban nagyobb volt a döbbenet, mert ők éppen a kertjükben voltak, amikor náluk landolt. A szomszédasszony azonnal rákiabált, mire a férfi futtában fenyegette meg őket. 'Hallgass, mert kirabollak!' - kiáltotta, és az utcai front kerítése felé futott, ahol egy kék színű kocsi várta. Beugrott az autóba, és sietve elhajtottak" - idézte fel az özvegy, aki azonnal hívta a rendőrséget.

"Mindig is tisztában voltunk azzal, hogy bűnözők errefelé is vannak, ezért is szereltettünk a házra kamerás megfigyelőrendszert, és ezért tartok most is két kutyát, de akkor egy pillanatra a szívem is megállt, mert a kisunokám ott feküdt a díványon a teraszajtó közelében"
- tette hozzá Kriszta, aki Komár Lászlóval együtt építette a házat, ami tele van Komár-relikviákkal. Csak nem ezekre fájt a tolvaj foga?

Molotov-koktélt dobtak Vilmos hercegrehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-vilmos-cambridgei-hercegre-molotovkoktelt-dobtak-egy-biztonsagi-gyakorlaton-kent-varosaban.html Tóth Marci családja széthullotthttp://www.life.hu/legykepben/20131014-az-rtl-klub-xfaktor-versenyzojevel-toth-marcellel-mentora-toth-gabi.html Péterffy Lili: "Csoda, hogy élek"http://www.life.hu/legykepben/20131014-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-peterffy-lili-az-mdct-es.html Hajdú kipereli Dömsödit a gatyájából?http://www.life.hu/legykepben/20131014-domsodi-gabor-perekre-szamit-a-friderikusz-es-hajdu-serpaja.html Kórházba került az MDC énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-korhazban-volt-az-mdc-enekese-betegen-lepett-fel-a-musorban.html