Semmi kacérság, semmi kivillanó comb vagy szexi felső, mint ahogy az ember elképzel egy egykori pornócsillagot egy számára fontos eseményen. Nyakig begombolkozva, lapos sarkú cipőben jelent meg könyvének magyarországi bemutatóján Sasha Grey.

Még csak 25 éves, de már komoly karriert befutott egykori felnőttfilmes, aki színészi munkái mellett zenei pályafutását is egyengeti. A pályáját éppen írónőként folytató pornósztár első regényében egy zártkörű, titkos, erotikus klubba vezeti be az olvasót, ahol a világ legnagyobb hatalmú vezetői találkoznak, és ahol bármi és minden megtörténhet. A Life.hu szerette volna megtudni, hogy hord-e magas sarkú cipőt az erotikus munkán kívül.

Forrás: Sunhill Media

"Az alkalomtól függ, hogy mit veszek fel. Ami az öltözködési stílusomat illeti, az soha nem tükrözte azt, amit arról gondolunk, hogy mit kellene egy felnőttfilmekben szereplő színésznőnek viselnie a hétköznapokon. Nem hiszem, hogy ezeknek az előítéleteknek bármikor megfelelne a stílusom. Amikor a filmekben ezeket a szexi kellékeket kellett volna viselnem, akkor is kifiguráztak és kinevettek a kellékesek. Magas sarkú cipőt csak ritkán hordok" - mondta az írónővé avanzsált pornósztár.

A Sasha Greyjel készült videónkért kattints IDE!

Csodás családi fotókkal búcsúzik Ágicahttp://www.life.hu/legykepben/20131009-szogeczki-agi-elhagyja-az-orszagot-csodas-babakepekkel-bucsuzik.html Molotov-koktélt dobtak Vilmos hercegrehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-vilmos-cambridgei-hercegre-molotovkoktelt-dobtak-egy-biztonsagi-gyakorlaton-kent-varosaban.html Tóth Marci családja széthullotthttp://www.life.hu/legykepben/20131014-az-rtl-klub-xfaktor-versenyzojevel-toth-marcellel-mentora-toth-gabi.html Péterffy Lili: "Csoda, hogy élek"http://www.life.hu/legykepben/20131014-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-peterffy-lili-az-mdct-es.html Hajdú kipereli Dömsödit a gatyájából?http://www.life.hu/legykepben/20131014-domsodi-gabor-perekre-szamit-a-friderikusz-es-hajdu-serpaja.html Kórházba került az MDC énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-korhazban-volt-az-mdc-enekese-betegen-lepett-fel-a-musorban.html Késes behatoló a Buckingham-palotánálhttp://www.life.hu/legykepben/20131014-keses-behatolo-a-buckinghampalotanal.html Sárosdy Eszter szülei is érintettek a nyelvvizsgabotránybanhttp://www.life.hu/legykepben/20131014-sarosdy-eszter-hirados-musorvezeto-szuleit-is-elerte-a-nyevvizsgaugy.html Halász Judit: A fájó dolgokat elfelejtemhttp://www.life.hu/legykepben/20131009-halasz-judit-muvesz-a-tv2-suss-fel-nap-cimu.html Eckert Anikó: Megviselt a párbajhttp://www.life.hu/legykepben/20131014-az-rtl-klub-xfaktoranak-elso-alfoldi-robert-mentoraltja-eckert.html