Lőfegyverrel, szúróeszközzel és Molotov-koktéllal támadtak rá Cambridge hercegére, aki egy biztonsági kiképzésen esett át a napokban.

Rászálltak a brit királyi családra? Ahogy a Life.hu is megírta, a minap egy késes behatoló próbált bejutni a Buckingham-palotába, de a biztonsági őrök nyomban elfogták. Most pedig rátámadtak Vilmos hercegre. Egy középiskolás lány Facebookon terjedő bejegyzése szerint ráadásul ő maga kérte ezt. A tinédzser igazat mondott: rendőrként dolgozó édesapja Molotov-koktéllal dobta meg a sorban második trónörököst. Aggodalomra azonban semmi ok: mindez egy biztonsági gyakorlat része volt.

Forrás: AFP

A 31 éves herceget a rendőrség kenti gyakorlóterepén képezték ki arra az esetre, mi a teendő, ha őt, feleségét, Katalin hercegnőt vagy két hónapos fiukat, Györgyöt érik különböző fajta támadások. A kiképzést nem ok nélkül tartották: közeledik az ifjú trónörökös keresztelője, ami az első olyan alkalom lesz, amikor az újdonsült szülők sok ember közé viszik a kicsit úgy, hogy a tömeg nem lesz elkerítve a királyi családtól.

Így rúgta a bőrt Vilmos herceghttp://www.life.hu/szorakozz/20131008-vilmos-cambridge-hercege-vegezte-el-a-kezdorugast-a-buckinghampalotaban-tartott.html Két kutya halt meg Vilmos herceg miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130919-vilmos-herceg-leszerelt-a-brit-kiralyi-legierotol-emiatt-halt-meg.html Katalin húgával mulatott Harry és Vilmos herceghttp://www.life.hu/szorakozz/20130916-katalin-hercegno-nelkul-pippa-middletonnal-erkezett-harry-herceg-es-vilmos.html Másik szerelméről vallott Vilmos herceghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130911-vilmos-herceg-masik-szerelmerol-afrikarol-vallott-a-kiralyi-csaladrol-szolo.html Vilmos herceg barátját macsetével lemészároltákhttp://www.life.hu/legykepben/20130827-vilmos-herceg-regi-baratjat-egykori-brit-tisztet-macsetevel-lemeszaroltak-kenyaban.html Indiai származású Vilmos herceghttp://www.life.hu/legykepben/20130614-vilmos-brit-herceg-indiai-gyokerekkel-is-rendelkezik-skot-genetikusok-szerint.html