A színművészről az interneten terjedt az a hír, hogy szívrohamban elhunyt. Csak kamu volt.

Sokáig fog élni Bajor Imre - legalábbis ezt mondják arról, akinek halálhírét keltik. Megállás nélkül csörgött a színművész telefonja, miután az a borzasztó halálhír kapott szárnyra az interneten, hogy szívrohamban elhunyt.

RTL Klub/Sajtóklub

A Bors telefonon érte utol az érintettet, aki így kommentálta a történteket: "Nagyon kedves, hogy aggódnak értem, éppen kutyát sétáltatok." Majd így folytatta: "A súlyos szívrohamom után ezen a hétvégén öt darabban játszom, négyben a Karinthy Színházban és lesz egy kabaré is. Ennyire rosszul vagyok, hogy ezekre készülök éppen" - magyarázta Bajor, aki egyébként rendkívül dühös, hogy ilyen bárkivel előfordulhat a mai világban. Azért is bosszanthatta fel az ízléstelen tréfa, mert alig egy hónappal ezelőtt vesztette el az édesanyját. Judit néni 92 évesen, infarktusban hunyt el - írja a lap.

Jaksity Kata nem szerepelhet a köztévébenhttp://www.life.hu/legykepben/20131016-jaksity-kata-az-atv-es-a-klub-radio-musorvezetoje-nem.html 50 kilós bomba volt az I. kerületbenhttp://www.life.hu/legykepben/20131016-vilaghaborus-bombat-talaltak-az-i-keruleti-naphegy-utcaban-mar-elszallitottak.html Endrei Judit: "Dömsödi letette a puttonyát"http://www.life.hu/legykepben/20131015-endrei-judit-egykori-mtvs-musorvezeto-drukkol-domsodi-gabornak-a-friderikusz.html Csobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.html Dukai intim helyre tetováltatotthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-dukai-regina-modell-uj-tetovalassal-gazdagodott-love-szot-varratta.html