Jaksity Kata nem szerepelhet a köztévében

MTVA ATV lemondás felkérés visszavonás műsor Jakupcsek Gabriella D.Tóth Kriszta Klubrádió Jaksity Kata meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőt meghívták az MTVA Ridikül című műsorába, majd furcsa módon visszavonták a meghívást - tudta meg a Life.hu.

Az ATV és a Klubrádió műsorvezetője szívesen vállalta a felkérést, hogy szerepeljen Jakupcsek Gabriella talkshow-jában. Majd pár nappal később csörgött a telefonja és lemondták a meghívást. Kata így emlékszik vissza az esetre: "Meghívtak Jakupcsek Gabi Ridikül című műsorába, egy számomra nagyon érdekes témával kapcsolatosan. Nem sok ilyen szereplést vállalok már el, de a folytonos megújulás témaköre felkeltette az érdeklődésem."

Fotó: Marton Bálint
Fotó: Marton Bálint

"Örültem, hogy a saját élményeimen keresztül segíthetek másoknak. Sokszor kellett a padlóról feltápászkodnom és valahogy mindig jól sikerült. Ebben a műsorban azonban nem fogják hallani a véleményem. Miután elfogadtam a meghívást, pár napra rá felhívtak a műsor készítői, sűrű bocsánatkérések közepette közölték, hogy az MTVA nem engedélyezi a szereplésemet a műsorban. Nem értem, mitől féltek?! Hiszen nem politikai műsorról van szó. Ráadásul felvételről megy, tehát ki is vághatnak belőle bármit, ami nem tetszik nekik. Érdekes, nekünk nem okoz gondot, hogy ki hova tartozik: az én Nő Háromszor című talkshow-mba még Rákay Philipet is meghívtuk. Szomorú, hogy az szempont lehet, hogy ki miben hisz, vagy épp ki hol dolgozik" - írta közösségi oldalán Kata, aki értetlenül ál a történtek előtt.

Az MTVA sajtófőnöke az Origo.hu-nak azt nyilatkozta, találtak egy olyan témát, amely "jobban illik" az ATV műsorvezetőjéhez. Kata a megkeresésünkre azt mondta, hogy még nem értesítették arról, mi lenne ez a számára "jobb" téma.

Jaksity Kata nem az első olyan ismert személyiség, aki nem szívesen látott vendég a köztévé műsoraiban. Amikor D. Tóth Kriszta beadta a felmondását az MTVA-nak, azzal is indokolta távozását, hogy a közmédia vezetése túlságosan beleszólt a műsorszerkesztésbe. Előre jelezték neki, hogy kit hívhat meg a műsorába.

Endrei Judit: "Dömsödi letette a puttonyát"http://www.life.hu/legykepben/20131015-endrei-judit-egykori-mtvs-musorvezeto-drukkol-domsodi-gabornak-a-friderikusz.htmlCsobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.htmlDukai intim helyre tetováltatotthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-dukai-regina-modell-uj-tetovalassal-gazdagodott-love-szot-varratta.htmlVisszaadta a szerepeit Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20131016-detar-eniko-szineszno-minden-szerepet-visszaadott-a-jozsef-attila-szinhazban.htmlTolvaj ijesztett rá Komár özvegyérehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-komar-laszlo-zenesz-ozvegyere-krisztara-egy-besurrano-tolvaj-ijesztett-ra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.