Veszélybe került Kiszel Tünde jövő évi naptára. Tünde először választott női fotóst, akivel alaposan ráfázott.

Újítani akart a 13. alkalommal megjelenő, immár kultikusnak számító naptárján Kiszel Tünde, de első nekifutásra ez nem sikerült neki. Emiatt újra kell fotózni az egész naptárat.

Forrás: Maklári Tót Attila
Nézd meg galériánkban Tünde 3D-s naptárát!

"Az idei naptáram 3D -s, de jövőre is szerettem volna valami különlegességgel kedveskedni a rajongóimnak. Új fotóst választottam, hogy eredetei látásmódban készüljenek a képek, de nagyon melléfogtam. Nem lettek jók a képek, ráadásul a fotós lány sem volt megbízható. Én fizettem a gépébe, a memóriakártyát és az utolsó pillanatban, amikor már az egész stáb készen volt a munkára, még az is kiderült, hogy bébiszitterre van szüksége a gyerekének. Persze azt is én álltam, hogy haladjon a munka. Nagy csalódás volt, szerencsére azóta többen is jelentkeztek, hogy elkészítik a fotókat a naptáramhoz. Most vasárnap újra meg kell szerveznem a stábot és csak reménykedem, hogy az időjárás is kedvezni fog nekünk" - osztotta meg velünk Tünde.

Csobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.html Dukai intim helyre tetováltatotthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-dukai-regina-modell-uj-tetovalassal-gazdagodott-love-szot-varratta.html Visszaadta a szerepeit Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20131016-detar-eniko-szineszno-minden-szerepet-visszaadott-a-jozsef-attila-szinhazban.html Beteg gyerekekért futott Lovasi Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20131015-a-sparmaraton-futoversenyen-hiressegek-hivtak-fel-a-figyelmet-a-jotekonykodas.html Tolvaj ijesztett rá Komár özvegyérehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-komar-laszlo-zenesz-ozvegyere-krisztara-egy-besurrano-tolvaj-ijesztett-ra.html Balázsék túl messzire mentekhttp://www.life.hu/legykepben/20131015-sebestyen-balazs-es-vadon-jani-musorvezetok-megsertettek-egervari-sandor-halott.html Politikusok is érintettek a nyelvvizsgaügybenhttp://www.life.hu/legykepben/20131015-politikusok-is-erintettek-a-nyelvvizsgaugyben-ok-is-vasaroltak-a-hamis.html