Kovács Ági megmutatta kétéves kisfiát, Gábor Dominikot a SuperTV2 Hal a tortán szerda esti adásában.

Ági titokban ment férjhez, és jó ideig azt sem hozta nyilvánosságra, hogy kisbabát vár. A kisfiú már most a víz szerelmese, pedig nem is járt babaúszásra. Ági tízhónaposan kezdett vele strandra és uszodába járni, és azóta a most kétéves csöppség imádja a vizet és a labdát is.

Forrás: SuperTV2

"Hogy hívják a kisfiadat? Gábor vagy Dominik? Szereti a labdákat?" - viccelődtek a vízilabdás fiúk, Szívós Márton, Decker Ádám, Nagy Viktor, és tovább ugratták a házigazdát. "A kisfiad ne hibázzon, nehogy úszó legyen belőle" - mondták Áginak vendégei, akik egy labdát küldtek a Motyó becenevű kissrácnak, ugyanis szerintük aki kap egy labdát, az biztos, hogy nem lesz úszó.

Endrei Judit: "Dömsödi letette a puttonyát"http://www.life.hu/legykepben/20131015-endrei-judit-egykori-mtvs-musorvezeto-drukkol-domsodi-gabornak-a-friderikusz.html Csobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.html Dukai intim helyre tetováltatotthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-dukai-regina-modell-uj-tetovalassal-gazdagodott-love-szot-varratta.html Visszaadta a szerepeit Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20131016-detar-eniko-szineszno-minden-szerepet-visszaadott-a-jozsef-attila-szinhazban.html Beteg gyerekekért futott Lovasi Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20131015-a-sparmaraton-futoversenyen-hiressegek-hivtak-fel-a-figyelmet-a-jotekonykodas.html Tolvaj ijesztett rá Komár özvegyérehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-komar-laszlo-zenesz-ozvegyere-krisztara-egy-besurrano-tolvaj-ijesztett-ra.html Balázsék túl messzire mentekhttp://www.life.hu/legykepben/20131015-sebestyen-balazs-es-vadon-jani-musorvezetok-megsertettek-egervari-sandor-halott.html