Már elszállították azt a világháborús bombát, amelyet az I. kerületi Naphegy utcában találtak. A területzárást és a forgalomkorlátozást is feloldották.

A Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje, Várkonyi Melinda az MTI-nek azt mondta, a Naphegy utcában lévő sportcentrum előtt végzett földmunkálatok során egy 50 kilogrammos szovjet gyújtószerkezetű német bomba került elő.

Forrás: MTI/Kovács Tamás
Várkonyi Melinda a bombánál

A gyújtószerkezetet a tűzszerészek a helyszínen kiszerelték. A robbanótestet központi gyűjtőhelyre szállítják, és később megsemmisítik. A munkálatok idejére a környéket 200 méter sugarú körben lezárták és kiürítették. Emiatt átmenetileg több kisebb utca és a Hegyalja út forgalmát is korlátozták, ami több buszjáratot is érintett. A Lisznyai utcai iskolát nem ürítették ki, de a gyerekeknek az étkezőben kellett tartózkodniuk.

 

Endrei Judit: "Dömsödi letette a puttonyát"http://www.life.hu/legykepben/20131015-endrei-judit-egykori-mtvs-musorvezeto-drukkol-domsodi-gabornak-a-friderikusz.html Csobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.html Dukai intim helyre tetováltatotthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-dukai-regina-modell-uj-tetovalassal-gazdagodott-love-szot-varratta.html Visszaadta a szerepeit Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20131016-detar-eniko-szineszno-minden-szerepet-visszaadott-a-jozsef-attila-szinhazban.html Beteg gyerekekért futott Lovasi Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20131015-a-sparmaraton-futoversenyen-hiressegek-hivtak-fel-a-figyelmet-a-jotekonykodas.html